Creëer impact

Social media, we kunnen er tegenwoordig niet meer omheen. En wil je een perfecte brandingfunnel creëren? Dan is adverteren op social media dé sleutel tot succes. Door op Instagram te adverteren, kun je ontelbaar veel doelstellingen bereiken. Bijna iedere doelgroep is te bereiken met de juiste advertenties. Dat maakt Instagram Advertising onmisbaar in jouw online strategie. Oók voor B2B.

Facebook Advertising en Instagram Advertising gaan bijna hand in hand. Vanuit hetzelfde advertentiebeheer maken we campagnes voor zowel Facebook als Instagram aan. Dat betekent dat Instagram Advertising dezelfde voordelen biedt op het gebied van de vele advertentie- en targetingmogelijkheden. Daarmee creëren we onder andere meer websiteverkeer, meer bereik, een grotere interesse bij jouw (potentiële) doelgroep en meer waardevolle leads. Zoals we al zeiden: onmisbaar.

All about visuals

Bied jij een visueel aantrekkelijk(e) dienst of product? Dan ‘zit’ jouw bedrijf vast al op Instagram, waar veel draait om foto en video. Als weddingplanner, bloemist of interieurstylist lijkt het makkelijker om succesvol te zijn op Instagram dan softwarebedrijf, voorraadbeheerder of schoonmaakbedrijf. Maar met Instagram Advertising hoeft dat niet zo te zijn! Ook jouw doelgroep bevindt zich op Instagram en is dus potentieel geïnteresseerd in jouw diensten of producten. Samen ontwikkelen we het beeldmateriaal dat ook voor jouw organisatie én doelgroep werkt om meer bezoekers naar jouw website te leiden.

Video wordt steeds groter op social media en dus ook op Instagram. Je kunt niet alleen meer adverteren in de feed, maar ook in Stories. Vooral Stories zijn interessant, omdat kijkers daar sneller mee interacteren dan een ‘gewone’ advertentie in de tijdlijn. Op basis van die interacties krijg je weer nieuwe informatie binnen voor een vervolgcampagne. Samen bepalen we de beste strategie voor jouw organisatie en kijken we welke vorm van advertentie het beste voor jou werkt.

Maak een afspraak

Meer naamsbekendheid en websitebezoekers?

  Naam *

  E-mailadres *

  Telefoonnummer *


  Wemessage Marleen
  Wemessage 84036

  Eindeloze mogelijkheden

  Wil jij ook je naamsbekendheid vergroten en meer websitebezoekers en conversies genereren? Instagram Advertising is the way to go. Sluit Instagram dus niet direct uit voor jouw B2B-strategie. De mogelijkheden voor Instagram Advertising zijn eindeloos, ook voor jou!

  Partners

  Flowbox
  Onze Messengers

  Onze Instagram-experts

  Wemessage Aniek

  Aniek

  Social Advertising Specialist

  Wemessage Marleen

  Marleen

  Content Specialist

  #2 Beste full-service digital agency van Nederland #2 Beste full-service digital agency van Nederland