Klantvraag

GlazenschuifwandXL

Wie op zoek is naar hoge kwaliteit glazen schuifwanden en deze snel en gemakkelijk zelf wil installeren, kan terecht bij GlazenschuifwandXL. Als dé glazen schuifwandspecialist van Nederland kunnen consumenten hier hun eigen glazen schuifwanden samenstellen en bestellen. Komt er meer maatwerk of installatie bij kijken, dan worden klanten doorverwezen naar EG Veranda, net als GlazenschuifwandXL onderdeel van EG Veranda B.V..

Waar we in het voorjaar van 2023 met de werkzaamheden voor EG Veranda startten, gingen we in augustus van hetzelfde jaar live met nieuwe websites voor GlazenschuifwandXL.nl en GlasschiebewandXL.de, de Duitse variant. Dit keer wél met een shopmodule, want bij GlazenschuifwandXL kunnen bezoekers direct een aankoop doen in plaats van een aanvraag. Dat heeft ervoor gezorgd dat we binnen een halfjaar samen een miljoen omzet hebben gerealiseerd!

Opdrachtgever GlazenschuifwandXL
Diensten Facebook Advertising
Groeistrategie
Search Engine Advertising
Webdesign
Webdevelopment
Website Bekijk de website

Strategisch partner

Hoe kun je met een vergelijkbaar product met dezelfde doelgroep toch een hogere omzet realiseren? Simpel: strategie. Het verschil tussen EG Veranda en GlazenschuifwandXL is dat de één draait om leadgeneratie en de ander om directe verkoop. Beiden vereisen een andere aanpak en marketingstrategie. Voor GlazenschuifwandXL gaan we schaalbaar te werk en kunnen we op basis van productmarges de Return on ad Spend in Google Ads bepalen. Google Ads is momenteel dan ook het hoofdkanaal voor de marketing, maar ook op het gebied van SEO zijn we al stappen aan het maken om vanaf volgend jaar organisch flink impact te kunnen maken.

Dankzij de mooie successen die we nu al in korte tijd hebben weten te realiseren, fungeren wij inmiddels ook niet meer alleen als marketingpartner, maar echt als strategisch partner voor GlazenschuifwandXL. Op alle gebieden denken we strategisch mee. Zo zijn er plannen om internationaal uit te breiden en liggen de vooronderzoeken voor diverse landen al in onze handen. En zien wij belangrijke kansen buiten online marketing, maken we ook dat bespreekbaar met de klant. Zo zijn we een unieke verbintenis aangegaan!

Side Mockups 1 (1) (1)
Side Mockups 2 (1)

Gebaseerd op vertrouwen

Inmiddels hebben we niet alleen een omzet van een miljoen voor GlazenschuifwandXL.nl en GlasschiebewandXL.de samen gerealiseerd, maar ook voor de Nederlandse website op zichzelf. Dat is niet alleen een mooie mijlpaal voor de opdrachtgever, maar ook voor ons als bureau! Bij zulke hoogtepunten wordt dan ook altijd een klein feestje gevierd. De wederzijdse betrokkenheid en inzet is het perfecte fundament voor een samenwerking gebaseerd op vertrouwen. Wij kijken nu al uit naar de resultaten van heel 2024 en wat dit gaat brengen voor de komende jaren!

Resultaten

Dankzij onze korte lijnen kunnen we snel schakelen wanneer dat nodig is, en dat zien we terug in de resultaten tot nu toe. Herkennen we verschuivingen in de markt, dan halen we bijvoorbeeld acties die in de toekomst gepland waren naar voren of werken we flexibel met budgetten en de opstart van nieuwe marketingdisciplines. Dat en onze constante monitoring heeft gezorgd voor indrukwekkende cijfers!

1 miljoen

Omzet in een halfjaar

850%

ROAS

270%

Organische groei

Web Desktop (1)
Ook groeien in omzet?

Neem contact op

  Naam *

  E-mailadres *

  Vraag of opmerking

  Onze Messengers

  Zij weten alles over deze case.

  Wemessage Aniek

  Aniek

  Social Advertising Specialist

  Wemessage Brent

  Brent

  SEA Specialist

  Wemessage Christian

  Christian

  Performance Manager

  Wemessage Jelmar

  Jelmar

  Front-end Developer

  Wemessage Marleen

  Marleen

  Content Specialist

  Wemessage Serkan

  Serkan

  Managing Director

  Wemessage Thom

  Thom

  SEO Specialist

  Wemessage Daan

  Daan

  SEO Specialist

  Wemessage Nick 02

  Nick

  Content Specialist

  Wemessage Cody

  Cody

  UX/UI Designer

  #2 Beste full-service digital agency van Nederland #2 Beste full-service digital agency van Nederland