Als het goed gaat, dan bouw je een langere tafel in plaats van een hoger hek.

Dat zijn de woorden waar onze gast van vandaag naar leeft.

In zijn jonge jaren kreeg hij al de nodige tegenslagen te voorduren. Toch wist hij al vroeg zijn eigen succes te bouwen als ondernemer. Maar het ondernemerschap bestaat uit pieken en dalen, en zo bleven de tegenslagen maar komen. Zowel op zakelijk gebied als privé.

Nadat hij een zeer heftig vliegtuigongeluk overleefde, besefte hij waar hij echt voor staat en wat hij wilde met zijn leven. En dat is geven! Na veel bewogen jaren staat hij nu bekend als de vrijgevige influencer die uit alle macht de tafel langer, en niet besloten probeert te houden.

In deze inspirerende aflevering gaan Serkan en Murat in gesprek met niemand minder dan Mustafa Bahcecioglu, ook wel bekend als Mister Fast.

Serkan, Murat en Germain gaan in de Wemessage Podcast in gesprek met ondernemers, sporters en creators. Hoe zijn zij gekomen waar ze nu staan? Is hun werk nog altijd hun passie? En waar hebben ze van geleerd? Elke week verschijnt er een nieuwe aflevering waarin ondernemers de verhalen achter hun succes delen. Laat je inspireren!

Altijd meteen de nieuwste aflevering luisteren? We’ve got you. Abonneer je op de Wemessage Podcast op Spotify of Apple Music, Google Play of YouTube.

#2 Beste full-service digital agency van Nederland #2 Beste full-service digital agency van Nederland