Op je 28e al twee bedrijven hebben opgericht en met dat tweede bedrijf ruim 1 miljoen euro opgehaald hebben in een investeringsronde – onze gast van vandaag weet precies hoe dat voelt!

Acht jaar geleden nam de ondernemersdrang de overhand en richtte hij Spy-Fy op, een bedrijf gericht op het beschermen van je online privacy. Na ruim 5 jaar zag hij nog een kans in de markt, dit keer op het gebied van btw compliancy in heel Europa. Zo werd Staxxer geboren.

Hoe was het om op 20-jarige leeftijd al te starten als ondernemer? Hoe is hij de afgelopen jaren gegroeid in zijn ondernemerschap? En wat zijn de toekomstplannen voor Staxxer, dat nu een vliegende start lijkt te maken? Serkan en Murat vragen onze gast het hemd van het lijf in weer een inspirerende aflevering, met dit keer niemand minder dan Ties den Dekker!

Serkan, Murat en Germain gaan in de Wemessage Podcast in gesprek met ondernemers, sporters en creators. Hoe zijn zij gekomen waar ze nu staan? Is hun werk nog altijd hun passie? En waar hebben ze van geleerd? Elke week verschijnt er een nieuwe aflevering waarin ondernemers de verhalen achter hun succes delen. Laat je inspireren!

Altijd meteen de nieuwste aflevering luisteren? We’ve got you. Abonneer je op de Wemessage Podcast op Spotify of Apple Music, Google Play of YouTube.