In de aflevering van vandaag gaan Serkan en Murat in gesprek met een man die zomaar eens het boegbeeld had kunnen zijn van het concept van onze podcast ‘Het verhaal achter het succes’. Met zijn befaamde uitspraak “succes is een keuze” in het achterhoofd staat zijn bedrijf ShowBird aan de vooravond van internationaal succes. Hoe heeft hij zijn organisatie gekregen tot waar het nu staat? En – de misschien nog wel belangrijkere vraag – hoe gaat hij de zelfs nog grotere ambities in de toekomst waarmaken? Is het écht allemaal een kwestie van mindset?

Het ondernemersbloed vloeit rijkelijk in deze aflevering terwijl Serkan en Murat een inspirerend gesprek aangaan met de oprichter en CEO van maar liefst twee succesvolle organisaties. We hebben het natuurlijk over niemand minder dan Hassan Tagi!

Serkan, Murat en Germain gaan in de Wemessage Podcast in gesprek met ondernemers, sporters en creators. Hoe zijn zij gekomen waar ze nu staan? Is hun werk nog altijd hun passie? En waar hebben ze van geleerd? Elke week verschijnt er een nieuwe aflevering waarin ondernemers de verhalen achter hun succes delen. Laat je inspireren!

Altijd meteen de nieuwste aflevering luisteren? We’ve got you. Abonneer je op de Wemessage Podcast op Spotify of Apple Music, Google Play of YouTube.

#2 Beste full-service digital agency van Nederland #2 Beste full-service digital agency van Nederland