Zo vader, zo zoon! Dat gaat zeker op voor onze gast van vandaag. In 2002 opende vader de eerste vestiging van kledingwinkel Only for Men. Zijn ondernemersgeest gaf hij door aan zijn zoon, die later ook zijn eigen vestiging opende. Hoewel het initiële doel was om allebei hun eigen vestiging succesvol te maken, is Only for Men inmiddels uitgegroeid tot dé ‘one stop shop’-winkel voor mannen met 20 vestigingen door het hele land. Hoe hebben ze die groei weten te realiseren en what’s next nu ze een landelijke dekking met hun winkels hebben bereikt?

Serkan, Murat en Germain gaan in gesprek met zoon Arthur over de competitieve beginjaren van Only for Men, de oprichting van de stichting ‘Mannen voor Mannen’ en de rol die vrouwen spelen bij Only for Men, zowel in de organisatie als in het klantenbestand. Beluister snel het inspirerende en hartverwarmende ondernemersverhaal van Arthur Feenstra!

Serkan, Murat en Germain gaan in de Wemessage Podcast in gesprek met ondernemers, sporters en creators. Hoe zijn zij gekomen waar ze nu staan? Is hun werk nog altijd hun passie? En waar hebben ze van geleerd? Elke week verschijnt er een nieuwe aflevering waarin ondernemers de verhalen achter hun succes delen. Laat je inspireren!

Altijd meteen de nieuwste aflevering luisteren? We’ve got you. Abonneer je op de Wemessage Podcast op Spotify of Apple Music, Google Play of YouTube.

#2 Beste full-service digital agency van Nederland #2 Beste full-service digital agency van Nederland