We hebben al veel bijzondere mensen mogen ontvangen in onze podcast, maar tijdens deze aflevering hebben we te maken met wel heel hooggeëerd publiek. Tijdens de renovatie van ons kantoor 2 jaar geleden besloten Serkan en Murat dat het tijd was voor een eigen podcast. Daar hoorde natuurlijk ook een podcastruimte bij, en wie was beter geschikt voor het ontwerp en de plaatsing daarvan dan onze relatie Intermontage? Vandaag spreken we met de eigenaren van Intermontage over het ontstaan en de toekomst van hun totaalconcept in binnenafbouw en interieur.

Welke uitdagingen zijn deze zakenmannen, die naast ondernemers ook nog eens broers zijn, allemaal tegengekomen en hebben hen gevormd tot wie ze nu zijn? Je hoort het allemaal in de nieuwste Wemessage Podcast met niemand minder dan Tony en Henry Leurink!

Serkan, Murat en Germain gaan in de Wemessage Podcast in gesprek met ondernemers, sporters en creators. Hoe zijn zij gekomen waar ze nu staan? Is hun werk nog altijd hun passie? En waar hebben ze van geleerd? Elke week verschijnt er een nieuwe aflevering waarin ondernemers de verhalen achter hun succes delen. Laat je inspireren!

Altijd meteen de nieuwste aflevering luisteren? We’ve got you. Abonneer je op de Wemessage Podcast op Spotify of Apple Music, Google Play of YouTube.

#2 Beste full-service digital agency van Nederland #2 Beste full-service digital agency van Nederland