Geniale ideeën komen vaak uit de praktische hoek. Waarom accepteren als iets niet goed voor je werkt? Ga ermee aan de slag en maak het jezelf gemakkelijker!

Zo dacht ook onze gast van vandaag. In 2008 ontwikkelden hij en zijn compagnon een eenvoudig boekhoudpakket om de administratie van hun eigen bedrijfjes te vergemakkelijken. Daar bleken meer bedrijven wel oor naar te hebben en zo groeide Moneybird in één jaar al van 0 naar 300 betalende klanten.

Inmiddels heeft het bedrijf meer dan 50 medewerkers, 250 duizend gebruikers en een omzet van meer dan 10 miljoen euro. Serkan en Murat gaan met de co-founder en CEO van Moneybird in gesprek over deze grote mijlpalen en zijn gedachtegang achter het ondernemerschap. Een inspiratie voor iedere beginnende én ervaren ondernemer!

Luister nu snel naar deze nieuwe aflevering met niemand minder dan Edwin Vlieg!

Serkan, Murat en Germain gaan in de Wemessage Podcast in gesprek met ondernemers, sporters en creators. Hoe zijn zij gekomen waar ze nu staan? Is hun werk nog altijd hun passie? En waar hebben ze van geleerd? Elke week verschijnt er een nieuwe aflevering waarin ondernemers de verhalen achter hun succes delen. Laat je inspireren!

Altijd meteen de nieuwste aflevering luisteren? We’ve got you. Abonneer je op de Wemessage Podcast op Spotify of Apple Music, Google Play of YouTube.

#2 Beste full-service digital agency van Nederland #2 Beste full-service digital agency van Nederland