Optimaliseren met technische SEO

Search Engine Optimization (SEO) stopt niet na het uitvoeren van een zoekwoordonderzoek en het hierop afstemmen van je content. Het is niet alleen belangrijk om te schrijven over zoektermen waar jij als bedrijf op gevonden wilt worden, ook op technisch gebied moet je jouw website en teksten blijven onderhouden.

Technische optimalisatie draait, zoals de naam al doet vermoeden, om de technische aspecten van jouw website en content. Denk aan de (laad)snelheid, gebruiksvriendelijkheid, het aantal geïndexeerde pagina’s, de veiligheid, paginastructuur en interne links op je website. Maar zelfs iets kleins als de naam die je een afbeelding op een specifieke pagina geeft, heeft invloed op de technische SEO. Dat illustreert hoe gedetailleerd en arbeidsintensief SEO eigenlijk is.

Het belang van SEO-technische optimalisatie

Naast de bouw van jouw website is het onderhouden ervan minstens zo belangrijk. Het is cruciaal dat jouw website te allen tijde functioneel en gebruiksvriendelijk is. Het constant monitoren, aanpassen en optimaliseren van de technische aspecten zorgt ervoor dat Google jouw website als up-to-date ziet. In combinatie met resultaatgerichte content zorgt dit ervoor dat Google jouw website en pagina’s eerder laat zien aan de doelgroep.

SEO, en dus ook technische SEO, is een duurzame investering voor de lange termijn. Je bezoekersaantallen zullen niet direct in grote getalen toenemen. Door jouw website te blijven monitoren, optimaliseren en voorzien van relevante content, zul je echter merken dat jouw website op termijn een positieve boost krijgt én houdt in het aantal bezoekers en conversies.

Maak een afspraak

Goed en gemakkelijk gevonden worden op Google?

  Naam *

  E-mailadres *

  Telefoonnummer *


  Wemessage Danny
  Wemessage 84092

  Technische optimalisatie bij Wemessage

  Wemessage is specialist op het gebied van technische optimalisatie. Voordat we beginnen met het verbeteren van de technische SEO van een website, voeren we een scan uit om te kijken hoe de website er op technisch gebied voor staat. Hierna focussen we ons direct op het verbeteren van de belangrijkste problemen, waarna we een plan maken om jouw website maandelijks te blijven optimaliseren.

  Wil je goed en makkelijk in Google gevonden worden? Dan is technische SEO onmisbaar voor jouw website. Onze experts zijn gespecialiseerd in het achter de schermen optimaliseren van jouw website en pagina’s. Zo zorgen we er samen voor dat jij niet alleen op de korte, maar ook op de lange termijn bovenaan de zoekmachines blijft staan!

  Partners

  Google
  We Dash
  Onze Messengers

  Onze technische SEO-experts

  Wemessage Thom

  Thom

  SEO Specialist

  Wemessage Stan

  Stan

  Website Specialist

  Wemessage Milou

  Milou

  SEO Specialist

  Wemessage Nick 02

  Nick

  Content Specialist

  #2 Beste full-service digital agency van Nederland #2 Beste full-service digital agency van Nederland