CEO bij Printdeal en Algemeen Directeur bij Drukwerkdeal.nl en Printdeal.be. Wegbereider van nature, maar fietst in het weekend regelmatig de klinkers uit de straat. Zo omschrijft onze vaste gast van vandaag zichzelf het liefst. Wij kennen hem vooral als voetballiefhebber en rasechte Deventenaar.

Net als Wemessage heeft Go Ahead Eagles een speciale plek in het hart van onze gast. Tot 2009 was hij lid van Raad van Commissarissen en het is tevens de plek waar Serkan en Murat hem hebben leren kennen. We hebben het natuurlijk over niemand minder dan Haico Meijerink!

Serkan, Murat en Germain gaan in de Wemessage Podcast in gesprek met ondernemers, sporters en creators. Hoe zijn zij gekomen waar ze nu staan? Is hun werk nog altijd hun passie? En waar hebben ze van geleerd? Elke week verschijnt er een nieuwe aflevering waarin ondernemers de verhalen achter hun succes delen. Laat je inspireren!

Altijd meteen de nieuwste aflevering luisteren? We’ve got you. Abonneer je op de Wemessage Podcast op Spotify of Apple Music, Google Play of YouTube.

#2 Beste full-service digital agency van Nederland #2 Beste full-service digital agency van Nederland