Onze gast van vandaag lanceerde halal worstenbroodjes geboren uit een diepgevoeld verlangen. Het verlangen om mee te doen met anderen. Om samen te genieten van eten waar je blij van wordt. Die eerste worstenbroodjes waren zo lekker dat ze de bakkerij uitvlogen. En zo ontdekte hij zijn talent: eten maken dat verbindt.

Zelf zegt hij hierover: “Wat ik lekker vind, dat vinden heel veel mensen óók lekker. Ik noem dat ‘mijn buikgevoel’. Dáár vertrouw ik op, omdat ik eten wil maken waar iedereen gelukkig van wordt. Mensen die uit overtuiging halal eten, maar ook mensen die gewoon happy worden van een goede snack.”

Dus komen er meer producten, zoals frikadelbroodjes en pizza’s. En komen meer supermarkten die geloven in zijn merk en zijn producten willen aanbieden aan hun klanten. Zo komen er steeds meer fans en supermarkten bij, met inmiddels meer dan 600 supermarkten in heel Nederland waar zijn producten worden verkocht. En dat is slechts het begin! Let op onze woorden: deze man en zijn bedrijf worden in de toekomst nog veel groter. Vandaag spreken Serkan en Germain met niemand minder dan Kadir Ahmed!

Serkan, Murat en Germain gaan in de Wemessage Podcast in gesprek met ondernemers, sporters en creators. Hoe zijn zij gekomen waar ze nu staan? Is hun werk nog altijd hun passie? En waar hebben ze van geleerd? Elke week verschijnt er een nieuwe aflevering waarin ondernemers de verhalen achter hun succes delen. Laat je inspireren!

Altijd meteen de nieuwste aflevering luisteren? We’ve got you. Abonneer je op de Wemessage Podcast op Spotify of Apple Music, Google Play of YouTube.

#2 Beste full-service digital agency van Nederland #2 Beste full-service digital agency van Nederland