In 2007 kwam zijn carrière in een stroomversnelling na de oprichting van Brookz, het inmiddels grootste overnameplatform van Nederland. In de afgelopen 16 jaar heeft Brookz maar liefst 5.200 transacties gerealiseerd – en dat allemaal onder de hoede van deze directeur.

Maar het ondernemershart wil altijd meer, en zo richtte hij naast Brookz ook nog 3 andere succesvolle bedrijven op, met als rode draad het vormen van de brug tussen potentiële verkopers en kopers van bedrijven. Als schrijver kunnen ondernemers inmiddels zelfs zijn zelfhulpboeken over het (ver)kopen van bedrijven en vinden van investeerders lezen.

Dus: een bedrijf (ver)kopen? Dan moet je bij niemand minder dan Peter Rikhof zijn!

Serkan, Murat en Germain gaan in de Wemessage Podcast in gesprek met ondernemers, sporters en creators. Hoe zijn zij gekomen waar ze nu staan? Is hun werk nog altijd hun passie? En waar hebben ze van geleerd? Elke week verschijnt er een nieuwe aflevering waarin ondernemers de verhalen achter hun succes delen. Laat je inspireren!

Altijd meteen de nieuwste aflevering luisteren? We’ve got you. Abonneer je op de Wemessage Podcast op Spotify of Apple Music, Google Play of YouTube.

#2 Beste full-service digital agency van Nederland #2 Beste full-service digital agency van Nederland