Klantvraag

Een ijzeren greep op de markt

Keizers Metaal, een bedrijf dat zijn sporen heeft verdiend in de metaalindustrie door vakmanschap, innovatie en toewijding aan kwaliteit. In de wereld van metaalbewerking en -productie heeft Keizers Metaal zich gevestigd als een ware pionier, met een rijke geschiedenis die decennialang teruggaat. Hun toewijding aan het leveren van hoogwaardige producten en het omarmen van technologische vooruitgang heeft hen geholpen marktleider te worden. Wemessage heeft het voorrecht om samen met Keizers Metaal verder te werken aan hun succes.

Opdrachtgever Keizers Metaal
Diensten Linkbuilding
On-page SEO
Search Engine Advertising
SEO Marketing
Technische SEO
Website Bekijk de website
Organische zoekresultaten

Knap staaltje SEO

In de hedendaagse digitale wereld is het cruciaal om zichtbaar te zijn. SEO-content schrijven is een krachtige strategie om dit te bereiken en Keizers Metaal te positioneren als een autoriteit in de metaalindustrie. Hieronder volgen enkele sleutelredenen:

Keizers Metaal zet zich actief in om haar merkbekendheid te vergroten. Door waardevolle content te delen, zoals landingspagina’s, categoriepagina’s en blogs wordt niet alleen het aantal bezoekers op de website vergroot; deze strategie heeft als uiteindelijk doel het genereren van meer leads en het verhogen van de verkopen.

Een belangrijk aspect van de contentstrategie van Keizers Metaal is gericht op het aantrekken van relevante leads. Door content te creëren die aansluit bij de specifieke behoeften van de doelgroep, wordt verkeer naar de website geleid. Dit draagt bij aan een grotere kans tot een conversie.

Bovendien draagt het regelmatig publiceren van nieuwe, relevante content bij aan een verbetering van de SEO-resultaten van Keizers Metaal. Zoekmachines, zoals Google, hechten waarde aan websites die actief en consistent nieuwe content delen. Dit resulteert in een hogere positie in de zoekresultaten, wat op zijn beurt leidt tot meer organisch verkeer naar de website.

Side Mockups 3
Side Mockups 2

Technische SEO

Linkbuilding is cruciaal om de autoriteit van de website te vergroten. Voor Keizers Metaal streven we ernaar om hoogwaardige backlinks van relevante en betrouwbare bronnen te verkrijgen, wat niet alleen de positie in zoekresultaten verbetert, maar ook het vertrouwen van zoekmachines versterkt.

Daarnaast zijn we regelmatig bezig met contentoptimalisatie. Door de inhoud van de website regelmatig te controleren en te verbeteren op relevantie, leesbaarheid en gebruik van relevante zoekwoorden, zorgt Wemessage ervoor dat de content aansluit bij de behoeften en intenties van de doelgroep, wat bijdraagt tot een hogere ranking in zoekresultaten.

On-page SEO is een ander aspect waar Wemessage zich op richt bij Keizers Metaal. Dit omvat het optimaliseren van individuele webpagina’s met betrekking tot titels, meta descriptions, headers en interne links, om zoekmachines duidelijk te maken waar de pagina’s over gaan en hoe ze relevant zijn voor bepaalde zoekopdrachten.

Daarnaast wordt er veel aandacht besteed aan de inlinkstructuur van de website. Door een goed gestructureerde interne linkbuildingstrategie te implementeren, worden de verschillende pagina’s van de website op een logische en manier met elkaar verbonden, wat de navigatie voor zowel gebruikers als zoekmachines verbetert en bijdraagt aan een hogere ranking.

Door deze technische SEO-elementen op een consistente en doelgerichte manier aan te pakken, versterken we de online aanwezigheid van Keizers Metaal en bereiken we de doelgroep in de competitieve metaalindustrie effectiever.

SEA

We zijn gestart met het breed inzetten van een sterke SEA-strategie, waarbij de focus lag op het ondersteunen van de core business van het bedrijf en het bieden van een toegankelijke instapmogelijkheid voor andere bedrijven. Dit brede assortiment aan diensten stelde Keizers Metaal in staat om zijn expertise te benutten en tegelijkertijd nieuwe partnerschappen te smeden, waardoor het de marktpositie verstevigde.

Na verloop van tijd hebben we de strategie aangepast naar een meer gerichte benadering van de core business van Keizers Metaal. Hierbij lag de nadruk op het maximaliseren van de operationele capaciteit van hun machines. Door zich te concentreren op het optimaliseren van bestaande middelen en het identificeren van onbenutte capaciteit, slaagde Keizers Metaal erin om zijn productie-efficiëntie te verhogen en de winstgevendheid te verbeteren.

Een cruciaal aspect van deze verschuiving was het vergemakkelijken van schaalvergroting op het niveau van dienstverlening. Door Keizers Metaal de capaciteit van de machines nauwgezet te laten volgen, waren wij in staat om sneller te schalen in budgetten en campagnes op core dienstniveau van Keizers Metaal.

Side Mockups Copy1

Het resultaat

De resultaten van onze jarenlange samenwerken liegen er niet om! De cijfers van Keizers Metaal blijven stijgen, en dat mede door onze marketing. Kortom, op naar nog veel meer moois in de toekomst.

3,9K

Bezoekers per maand

166

Maandelijkse conversies

€1,52

Kosten per click

Web Desktop Mobiel Copy
Ook meer conversies?

Zorgen we voor!

  Naam *

  E-mailadres *

  Vraag of opmerking

  Zij weten alles over deze case

  Wemessage Thom

  Thom

  SEO Specialist

  Wemessage Christian

  Christian

  Performance Manager

  Wemessage Milou

  Milou

  SEO Specialist

  Wemessage Stan

  Stan

  Website Specialist

  #2 Beste full-service digital agency van Nederland #2 Beste full-service digital agency van Nederland