Webhosting


Host je website of webshop veilig bij Wemessage

Webhosting


Wemessage verzorgt hosting voor websites en webshops. Wij maken gebruik van onze eigen servers. Wij garanderen kwaliteit en voorkomen dat uw website offline is.

Magento webhosting


Wij bieden speciale Magento webhosting aan voor klanten die hun Magento website willen hosten op een server die speciaal voor Magento is geoptimaliseerd. Met deze webhosting bent u er zeker van dat uw Magento website probleemloos zal draaien en daarbij goed is beveiligd.

WordPress webhosting


WordPress is een Content Management Systeem (CMS) waarmee je heel gemakkelijk een website kunt onderhouden. Veel van onze websites draaien op het open source systeem WordPress. Onze servers zijn geoptimaliseerd voor WordPress en zijn extra beveiligd om WordPress zo veilig mogelijk te laten werken.

Groene webhosting


U kiest voor groene hosting? Mooi! Wemessage houdt van bedrijven die hun website hosten en tegelijk bijdragen aan een beter milieu! Voor de groene hosting gebruiken wij stroom uit natuurlijke bronnen. Websites die gehost worden met groene hosting mogen een keurmerk plaatsen op de website. Hierdoor laat ook uw bedrijf zien dat u milieuvriendelijke keuzes maakt. Het versturen van uw e-mail is nu een vorm van duurzaam ondernemen!

Bakkie Koffie?

Kom eens bij ons langs om te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen. De koffie staat klaar..

Afspraak maken

Ons Werk

Bent u benieuwd voor welke klanten wij werken en wat voor projecten wij gemaakt hebben?

Bekijk cases