Wanneer je veel verschillende klanten en websites beheert, wil je de geboekte vooruitgang gemakkelijk kunnen overzien en rapportages snel en eenvoudig kunnen versturen. Als je met veel externe tools werkt, is het een uitdaging om de vele resultaten zonder al te veel tijd en moeite overzichtelijk bij de klant te krijgen. Je wilt immers transparant blijven, maar je klanten ook geen toegang geven tot al die verschillende dashboards. Op Excel-rapportages zitten marketeers (en hun klanten) al tijden niet meer te wachten. Dat moet toch mooier en makkelijker kunnen?

Klopt! Een nieuw marketingdashboard heeft de markt betreden dat het complete plaatje biedt. Een planner om werkzaamheden voor klanten te verdelen en managen, waar ook alle teamleden toegang tot hebben en tegelijkertijd in kunnen werken. Een white label-rapportagetool die automatisch de werkzaamheden van de planner, de statistieken van alle geïntegreerde marketingtools en de zoekwoordposities van alle pagina’s mee kan nemen. Een Content Intelligence-tool waarmee het schrijven van SEO-teksten een eitje wordt. De naam? WeDash.

White label-rapportage

Marketeers zijn maar al te bekend met de uitdagingen die komen kijken bij het rapporteren van data. Met duizenden marketingtools waarvan voor alle klanten een subset moet worden toegepast, lijkt het vrijwel onmogelijk om moeiteloos één resultatenoverzicht samen te stellen. Maar schijn bedriegt. WeDash biedt de mogelijkheid om alle beschikbare integraties in het dashboard op te nemen, met bijbehorende statistieken, KPI’s en vooruitgangen die voor zowel de marketeer als de klant van toegevoegde waarde zijn. Zo kunnen marketeers hun klanten gericht naar het volgende online niveau helpen en hen de transparantie bieden waar zij zo naarstig naar op zoek zijn. Marketeers kunnen zelf kiezen welke resultaten van welke integraties worden gedeeld in de – overigens geheel white label – rapportages. WeDash kan volledig in de juiste huisstijl, kleuren en met het gewenste logo worden ingericht. Dat betekent dat klanten de verrichte werkzaamheden, SEA– en linkbuildingresultaten en zelfs de concurrentenposities in volle glorie kunnen bewonderen. Rapportages kunnen vooraf ingepland en automatisch verzonden worden, waardoor klanten altijd up-to-date blijven en marketeers weinig tot geen tijd meer kwijt zijn aan het samenstellen van onoverzichtelijke Excel-rapporten.

Content schrijven was nog nooit zo eenvoudig

Nog zo’n tijdrovende taak? Content schrijven. Klanten en hun websites voorzien van SEO-waardige teksten is niet de leukste en zeker niet de snelste taak van de wereld. Daar hadden de ontwikkelaars van WeDash ongetwijfeld ervaring mee, want het dashboard is voorzien van een Content Intelligence-tool die precies aangeeft welke content potentie heeft om bovenin de zoekmachines te eindigen. Deze tool vergelijkt de webteksten van een betreffende klant met de teksten die momenteel bovenaan de zoekmachineranking verschijnen. Op basis van de verschillen geeft de Content Intelligence-tool niet alleen advies en mogelijkheden ter optimalisatie van bestaande teksten, maar ook nieuwe onderwerpen, suggesties en voorbeeldzinnen voor nieuwe teksten die een gegarandeerde stijging in de Google-rankings teweeg brengen. Dit is een unieke feature die exclusief door WeDash ontworpen is en dus in geen enkel ander marketingdashboard terug te vinden is.

Uniek dashboard voor alle web- en marketingbureaus

Marketeers smachten naar gemak, overzichtelijkheid en normalisatie. Daar zijn ze niet alleen in – hun klanten hebben dezelfde behoeften. De vertaalslag van op het eerst gezicht nietszeggende statistieken en technische resultaten naar duidelijke taal voor klanten is met WeDash snel en eenvoudig gemaakt. Met de standaardisering van dataoverzicht en -rapportage heeft er nu eindelijk een onmisbaar dashboard voet gezet in online marketingland. WeDash beschikt over nog meer tools en integraties om de werkzaamheden van marketeers te optimaliseren en vergemakkelijken. SEO-problemen en -mogelijkheden worden moeiteloos gemonitord, zoekwoordposities worden automatisch bijgehouden en concurrentieanalyses worden in één klik uitgevoerd.

Geen talloze losse marketingtools meer, maar één dashboard met alle resultaten en statistieken bij de hand. Geen nodeloze kosten meer om te rapporteren en optimaliseren, maar één pakket met alles erop en eraan. Geen abonnement en altijd opzegbaar. Voor ieder marketingbureau dat op zoek is naar de ultieme marketing- en rapportagetool, is het aan te raden om zich te verdiepen in de mogelijkheden van dit nieuwe dashboard. Zo kan jij als marketeer eindelijk echt alle tijd steken in de werkzaamheden van je klanten!

Wij helpen je op weg

Wemessage helpt je graag door de bomen het bos te zien. We geven je graag een vrijblijvende demo, leggen je de ins en outs van WeDash uit en bieden je 14 gratis toegang tot het hele dashboard. Breng ook de online marketing van jouw klanten naar het hoogste niveau. Heb je nog vragen of wil je van onze andere diensten gebruik maken? Neem dan gerust contact met ons op of kom langs op ons kantoor in Deventer! De koffie staat al klaar.

Thumbnail Wemessage Murat 2

Murat

Managing Director

Meer weten over dit onderwerp?
Neem dan contact op met Murat

Neem contact op met Murat
Wij helpen je verder

Neem contact op

  Naam *

  E-mailadres *

  Vraag of opmerking

  Ontvang de nieuwste blogs in je inbox

  Inschrijven voor nieuwsbrief

  Volg ons ook op: