Klantvraag

Sauna Dr么me

Al meer dan 50 jaar is Sauna Dr么me een plek om te genieten van de rust. Met het ruime aanbod, de authentieke sfeer en de Veluwse gastvrijheid is Sauna Dr么me dan ook d茅 perfecte plek om compleet te ontspannen. Dit moest ook vertaald worden naar de digitale wereld. Om deze volgende stap te zetten was er een stukje professionalisering nodig, een uitdaging die wij met beide handen hebben aangepakt! We hebben de online aanwezigheid van de sauna nieuw leven ingeblazen met een frisse, authentieke huisstijl, een gloednieuwe website en een doordachte marketingstrategie. De Veluwse gastvrijheid en rust zijn nu online net zo voelbaar!

Opdrachtgever Sauna Dr么me
Diensten E-mailmarketing
Linkbuilding
Logo & huisstijl
Online strategie
Search Engine Advertising
Webdesign
Webdevelopment
Website Bekijk de website
Stap 1

Nieuwe website & nieuwe huisstijl

Bij de nieuwe website voor Sauna Dr么me hoorde een nieuwe huisstijl. Hierin moesten een aantal punten duidelijk naar voren komen, zoals een persoonlijke benadering en authentieke sfeer. Om de sfeer te benadrukken is er gekozen voor een ingebouwde video op de homepagina. Deze video neemt de bezoeker mee in de rustgevende wereld van Sauna Dr么me en geeft alvast een goed kijkje achter de schermen. Ook het gebruik van vele foto鈥檚 versterkt de authentieke sfeer en persoonlijke benadering.

We hebben tijdens het ontwerpen en bouwen ook rekening gehouden met de doelgroep van Sauna Dr么me. Omdat de gemiddelde leeftijd wat hoger ligt, hebben we gekozen voor een duidelijk leesbaar lettertype, opvallende buttons en een duidelijke mogelijkheid om te bellen. Daarnaast moest de website conversiegerichter worden ingericht. Dit hebben we onder andere gedaan door duidelijke call to actions toe te voegen.

Om de bezoekers een vloeiende digitale ervaring te bieden, hebben we het externe reserveringssysteem ingebouwd in de nieuwe website. Voorheen had deze niet dezelfde huisstijl. Maar door het reserveringssysteem te integreren op de nieuwe website, sluit deze perfect aan bij de nieuwe huisstijl. Zo is de hele klantreis een samenhangend geheel.

Marketingstrategie Sauna Dr么me
E-mailmarketing Sauna Dr么me
Stap 2

Marketingstrategie

Naast het bouwen van de nieuwe website heeft Wemessage zich ook beziggehouden met een passende marketingstrategie voor Sauna Dr么me. Om de organische vindbaarheid te vergroten zijn we gestart met een zoekwoordonderzoek, het schrijven van landingspagina鈥檚 en het optimaliseren van de teksten op de website. Daarnaast zorgen we er ook voor dat de domeinautoriteit meegroeit door middel van linkbuilding. Alles om zo hoog mogelijk in de zoekresultaten te verschijnen.

Verder richten we ons met de marketingstrategie op SEA, social media (in samenwerking met een externe partij) en e-mailmarketing. Zo houden we de bezoekers op de hoogte van actuele acties en zorgen we ervoor dat Sauna Dr么me duidelijk zichtbaar is onder de doelgroep.

Resultaten

Het bouwen van een nieuwe website, SEO, SEA, e-mailmarketing, linkbuilding en social media: het is een uitgebreide strategie. Ondanks dat we nog in de beginperiode van onze samenwerking zitten, is het resultaat al goed merkbaar! Het aantal websitebezoekers is aanzienlijk gestegen, net als de gemiddelde tijd die bezoekers doorbrengen op de site. Daarnaast zien we dat de doelgroep erg betrokken is. De openingspercentages van de e-mails zijn erg hoog en na een mailing over een nieuwe actie, zit deze gelijk vol geboekt! Met deze sterke basis kijken wij vol enthousiasme en vertrouwen naar de toekomst.

36,5%

Open rate e-mail

23,5K

Bezoekers per maand

3,5K

Conversies per maand

Homepagina Sauna Dr么me
Nieuwe website nodig?

Neem contact op!

  Naam *

  E-mailadres *

  Vraag of opmerking

  Onze Messengers

  Zij weten alles over deze case.

  Wemessage Aniek

  Aniek

  Social Advertising Specialist

  Wemessage Brent

  Brent

  SEA Specialist

  Wemessage Cody

  Cody

  UX/UI Designer

  Wemessage Daan

  Daan

  SEO Specialist

  Wemessage Ellen

  Ellen

  Head of Branding

  Wemessage Jelmar

  Jelmar

  Front-end Developer

  Wemessage Milou

  Milou

  SEO Specialist

  Wemessage Serkan

  Serkan

  Managing Director