Online strategie voor winnaars

Zo. Je hebt een website. Tijd om achterover te leunen, voeten op tafel, en die klanten binnen te laten stromen. Want nu ben je ook online te vinden. Toch? Nope – zo werkt het helaas niet. Sterker nog, het hebben van een website is überhaupt geen garantie voor online vindbaarheid. Want is deze wel optimaal ingericht voor zoekmachines als Google? Is je website wel modern, responsive en een verlengstuk van jouw offline identiteit? En spreekt jouw logo en huisstijl jouw doelgroep wel aan?

Alleen online aanwezigheid is niet genoeg. Je moet een plan hebben, een doel voor ogen.  Niet alleen een goede website, maar ook online marketingkanalen die jouw doelstellingen ondersteunen en naadloos overlopen in de salesfunnel. Wij helpen jou een krachtige online strategie uit te denken, te implementeren en uit te voeren. Als verlengstuk van jouw organisatie zorgt Wemessage ervoor dat jij online sky high successen boekt.

Strategische partners

Is jouw website of webshop al toereikend genoeg en voldoet deze al aan de strenge eisen van Google en andere zoekmachines? Dan is dit een prachtige basis voor jouw online strategie. Is dit niet het geval? Dan start onze strategie bij het creëren van deze basis om al jouw andere online activiteiten zo effectief mogelijk te maken. Onze kracht ligt in het ontwerpen en bouwen van maatwerk WordPress-websites, maar ook grote webshops en veelzijdige apps gaan onze developers uitstekend af.

Goed. De basis staat. Tijd om te brainstormen en een innovatieve online strategie neer te zetten. Jouw strategie is geheel afhankelijk van jouw doelstellingen. Wil je meer leadgeneratie? Grotere naamsbekendheid? Viraal gaan op social media? Een autoriteit worden in jouw niche? Op basis daarvan bepalen we welke kanalen we voor jouw organisatie inzetten. Denk bijvoorbeeld aan Search Engine Advertising, contentmarketing of e-mailmarketing.

Aan de hand van jouw doelstellingen bepalen we vervolgens wat de perfecte balans is tussen deze kanalen en wat de strategie per platform wordt. Onze in-house specialisten hebben stuk voor stuk ervaring met hun expertiseplatformen en adviseren jou niet alleen over de beste strategie, maar voeren deze ook voor je uit. Zo heb je nergens meer omkijken naar en toveren we binnenkomende leads binnen no time om tot echte klanten!

Maak een afspraak

Ook online op Champions League-niveau spelen?

  Naam *

  E-mailadres *

  Telefoonnummer *


  Wemessage Danny
  Wemessage 84693

  Ook een kraakheldere online strategie?

  Is jouw organisatie ook toe aan een frisse blik op haar online situatie? Weet je niet waar je moet beginnen of levert jouw huidige strategie niet de resultaten die je voor ogen hebt? Wemessage gaat de uitdaging aan en ontwikkelt samen met jou een kraakheldere online strategie. Let’s grow together!

  Partners

  Google
  We Dash
  Shoparize
  Leadinfo
  Flowbox
  Adcalls
  Wordpress
  Webwinkel
  Magento
  Mailchimp
  Feedback Company
  Copernica
  Onze Messengers

  Onze online strategen

  Wemessage Danny

  Danny

  Head of Marketing

  Thumbnail Wemessage Murat 2

  Murat

  Managing Director

  Wemessage Serkan

  Serkan

  Managing Director

  Wemessage Christian

  Christian

  Performance Manager

  #2 Beste full-service digital agency van Nederland #2 Beste full-service digital agency van Nederland