Maak een succes van je webshop

Eindelijk, je hebt je droom waargemaakt: een eigen webshop. Je kunt niet wachten om er een doorslaand succes van te maken. Maar nu begint het eigenlijk pas. Want webshops schieten voortdurend als paddenstoelen uit de grond. Hoe ga jij je onderscheiden van anderen? Hoe ga je voldoende bezoekers trekken? En nog belangrijker: hoe maak je van die bezoekers (terugkerende) klanten?

Een duurzame e-commercestrategie mag daarbij niet ontbreken. Die schud je niet zomaar uit je mouw. Wij zijn daarom graag jouw strategische partner. Met behulp van jouw input stellen we een helder plan op met een goede onderbouwing, waarna jouw reis naar de top kan starten!

Wat is een e-commercestrategie?

E-commerce is de online verkoop van producten of diensten. In je e-commercestrategie neem je de doelstellingen op die hier betrekking op hebben. De focus ligt hierbij op de lange termijn. Daar blijft het niet bij, want je beschrijft ook hoe je de doelstellingen gaat behalen. De strategie geeft je structuur en richting bij het behalen van je doelen.

Als we een kick-ass e-commercestrategie voor jou gaan samenstellen, leren we jou en je organisatie graag eerst goed kennen. Hoe ziet de huidige situatie eruit? Wat zijn je bedrijfsdoelstellingen? Wat is je doelgroep en waar kun je hen bereiken? Welke data zijn er tot nu toe beschikbaar en wat kunnen we daaruit opmaken? Deze bevindingen leggen we allemaal vast.

In de tweede stap kijken we naar de toekomst. Welke doelstellingen wil je behalen en hoe realistisch zijn ze? Als we de doelstellingen op papier hebben, kijken we welke middelen we moeten inzetten om ze te behalen. Denk onder andere aan:

We stellen de perfecte mix samen die bijdraagt aan jouw gestelde doelen.

Maak een afspraak

Een sterke
e-commerce­strategie nodig?

  Naam *

  E-mailadres *

  Telefoonnummer *


  Wemessage Serkan
  Wemessage 83482

  De uitvoering

  Met alleen een strategie ben je er nog niet. Wij zijn een full-service digital agency, dus ook de uitvoering kunnen we voor onze rekening nemen. Daarbij blijven we altijd kritisch. Werkt de strategie of moeten we bepaalde zaken anders aanpakken, omdat dat betere resultaten oplevert? We monitoren alles continu. Wil je jouw e-commerceplatform naar een hoger niveau tillen? Laat het ons weten, we maken graag kennis met jou en je organisatie!

  Partners

  Google
  We Dash
  Shoparize
  Leadinfo
  Flowbox
  Adcalls
  Wordpress
  Webwinkel
  Magento
  Mailchimp
  Feedback Company
  Copernica
  Onze Messengers

  Onze e-commercestrategen

  Wemessage Danny

  Danny

  Head of Marketing

  Thumbnail Wemessage Murat 2

  Murat

  Managing Director

  Wemessage Serkan

  Serkan

  Managing Director

  Wemessage Christian

  Christian

  Performance Manager

  #2 Beste full-service digital agency van Nederland #2 Beste full-service digital agency van Nederland