Een stevige fundering

Ondernemers moeten zichzelf vaak kritische vragen stellen. Ook over de content op hun website. Bereik je jouw doelgroep wel? Op welke manier benader je ze eigenlijk? En helpt die online strategie jou dichter bij je doel, die stip aan de horizon, te komen? Nee? Dan is het tijd om in actie te komen. Wemessage weet als geen ander hoe we samen van die ‘nee’ een volmondig ‘JA’ kunnen maken.

Customer journey is de sleutel

Relevante content creëren en verspreiden op een manier die bij jouw doelgroep past – dat is de essentie van goede contentmarketing. De content die jij als bedrijf uitdraagt, moet dus niet alleen bij jouw organisatie en merk passen, maar moet ook je huidige en potentiële klanten triggeren. Wanneer je die balans gevonden hebt, groei je uit tot een online autoriteit in jouw vakgebied. Dat resulteert in meer waardevolle traffic, interessante leads en hogere conversies. En dat is het doel van contentmarketing!

Boeiende content die jouw doelgroep aanspoort tot actie. Dat is wat wij met contentmarketing garanderen. Samen focussen we ons op het uitdenken van een maatwerk strategie waarin jouw organisatie centraal staat. Wie zijn jullie? Wat voegen jullie toe aan de markt? Wat is jullie tone of voice? Op basis van deze vragen creëren we contenkalenders waarin alle content is vastgelegd. Daarbij horen aspecten als vormgeving en beeldmateriaal, maar ook de ideale kanalen en momenten van plaatsing voor de content in jouw niche. Ook denken we graag mee over de mogelijkheden voor advertising op LinkedIn, Facebook, Instagram of zelfs YouTube. De combinatie van organische en betaalde content voegt veel waarde toe op deze kanalen.

Maak een afspraak

Ontdek ook welke content bij jouw strategie past!

  Naam *

  E-mailadres *

  Telefoonnummer *


  Wemessage Marleen
  Wemessage 83412

  Get in touch!

  De wijde, razendsnelle wereld van contentmarketing is soms verwarrend en tijdrovend. Dat geldt voor jou, maar ook voor je klanten. Daarom zorgen wij ervoor dat jouw content bij hen blijft hangen, lang nadat ze hun smartphone of laptop weer hebben weggelegd. Binnen no time schieten ook jouw bezoekersaantallen en online engagement door het dak. Ga samen met ons de uitdaging aan!

  Partners

  Flowbox
  Onze Messengers

  Onze contentspecialisten

  Wemessage Ellen

  Ellen

  Head of Branding

  Wemessage Marleen

  Marleen

  Content Specialist

  Wemessage Aniek

  Aniek

  Social Advertising Specialist

  Wemessage Milou

  Milou

  SEO Specialist

  Wemessage Nick 02

  Nick

  Content Specialist

  #2 Beste full-service digital agency van Nederland #2 Beste full-service digital agency van Nederland