Vastgoedexpert Costa del Sol

Seaszen

Seaszen, een toonaangevend vastgoedbedrijf gevestigd in Costa del Sol, Spanje, is gespecialiseerd in het helpen van klanten bij het vinden van hun droomwoning in deze prachtige regio. Met een focus op kwaliteit, service en lokale expertise streeft Seaszen ernaar om elke klant te voorzien van een naadloze ervaring van begin tot eind. Toen Seaszen bij Wemessage kwam met een uitdaging om hun online aanwezigheid te verbeteren en de conversies op hun website te verhogen, werd iedereen in deze samenwerking enthousiast om te werken aan dit spannende en uitdagende project.

Opdrachtgever Seaszen
Diensten Conversie-optimalisatie (CRO)
Facebook Advertising
Groeistrategie
Search Engine Advertising
Website Bekijk de website
Meetbaarheid met Google Analytics 4 en Tag Manager

Conversiegerichte website

Eén van de belangrijkste doelstellingen van Seaszen was om meer gekwalificeerde leads aan te trekken; mensen die concrete interesse hebben in het kopen van een woning in Costa del Sol. Om dit te bereiken, hebben we een uitgebreide strategie ontwikkeld die verschillende kanalen benutte, waaronder: Whatsapp, telefoon, e-mail en de formulieren op de website. Door gebruik te maken van gerichte advertentiecampagnes en het aanbieden van waardevolle content, hebben we potentiële kopers proactief benaderd en hen aangemoedigd om de website van Seaszen te bezoeken voor meer informatie.

Het optimaliseren van de website van Seaszen voor conversies was een cruciaal onderdeel van de groeistrategie. We hebben de gebruikservaring verbeterd door de navigatie te stroomlijnen, duidelijke en aantrekkelijke call-to-action knoppen toe te voegen en het contactformulier te vereenvoudigen. Door de site conversiegerichter te maken, hebben we het gemakkelijker gemaakt voor bezoekers om actie te ondernemen en contact op te nemen met Seaszen voor meer informatie over beschikbare woningen.

Om de prestaties van de website van Seaszen nauwkeurig te kunnen meten, hebben we Google Analytics 4 en Google Tag Manager voorafgaand aan de implementatie van de strategie ingesteld. Dit stelde ons in staat om waardevolle inzichten te verzamelen over het gedrag van gebruikers, de effectiviteit van de campagnes en de prestaties van individuele pagina’s. Door deze te analyseren, konden we ons strategie voortdurend optimaliseren en de resultaten verbeteren.

Side Mockups Copy
Opbouwen van campagnes op basis van dienstenaanbod

SEA

Seaszen is meer dan alleen een vastgoedbedrijf; ze zijn een partner bij het vinden van een woning en bieden een uitgebreid assortiment aan koopwoningen, nieuwbouw en appartement in de buurt van Marbella. Om hun diverse dienstenaanbod te benadrukken, hebben we gerichte campagnes opgezet die zich richtten op verschillende doelgroepen en hun specifieke behoeften. Door de boodschap af te stemmen op de interesses van potentiële kopers, hebben we de betrokkenheid vergroot en meer relevante leads gegenereerd.

In januari 2024 heeft Seaszen een strategische stap gezet, in samenwerking met Wemessage, om hun bereik te vergroten door het lanceren van een Engelse campagne, gericht op de doelgroepen in het Verenigd Koninkrijk en Ierland. Deze campagne richtte zich op het benadrukken van de unieke voordelen van het leven aan de Costa del Sol en presenteerde Seaszen als de ideale partner voor het vinden van een droomhuis in Spanje. Met gerichte advertenties, uitgebreide campagnes en focus op de behoeften van de Engelse en Ierse markt, heeft Seaszen steeds meer klikken gegenereerd binnen de bovenstaande regio’s.

Met trots presteren we de resultaten van de samenwerking tussen Seaszen en Wemessage. Sinds november hebben we indrukwekkende resultaten behaald:

 • 24,1k vertoningen
 • 44 conversies
 • 20k nieuwe gebruikers

Dankzij de samenwerking tussen Wemessage en Seaszen, heeft Seaszen hun online aanwezigheid aanzienlijk verbeterd en hun conversies verhoogd.

Web Desktop Mobiel Copy
Ook meer conversies?

Neem contact op

  Naam *

  E-mailadres *

  Vraag of opmerking

  Onze Messengers

  Zij weten alles over deze case.

  Wemessage Robin

  Robin

  SEA Specialist

  Wemessage Jesper

  Jesper

  SEA Specialist

  Wemessage Aniek

  Aniek

  Social Advertising Specialist

  Thumbnail Wemessage Murat 2

  Murat

  Managing Director

  #2 Beste full-service digital agency van Nederland #2 Beste full-service digital agency van Nederland