Klantvraag

Slotenmaker Locktight

Iedereen moet zich veilig kunnen voelen in zijn/haar huis of op zijn/haar werklocatie. Slotenmaker Locktight helpt hieraan mee. Als slotenmaker is Locktight gespecialiseerd in alles wat te maken heeft met sloten, hang- en sluitwerk, inbraakpreventie en elektronische toegangsoplossingen.

Slotenmaker Locktight is al sinds dag één klant bij ons. In het begin van de samenwerking hebben wij een nieuwe website gebouwd en daarna zijn we gestart met het uitvoeren van verschillende marketingactiviteiten. Naast dat het een hele eer is dat wij al zó lang verschillende marketingactiviteiten mogen uitvoeren, mochten we ook weer een nieuwe website opleveren!

Opdrachtgever Locktight
Diensten Linkbuilding
SEO Marketing
Webdesign
Webdevelopment
Website Bekijk de website

Nieuwe website

Ondanks dat Locktight goede resultaten boekte, was het bedrijf toe aan een nieuwe website. De huidige website was niet meer up-to-date en de websites van concurrentie voldeed wel aan de nieuwste technische vereisten. Locktight kon niet achter blijven en een nieuwe website was dus noodzakelijk. De nieuwe website is weer helemaal up-to-date waardoor we de goede resultaten kunnen voortzetten.

In de loop van de jaren is Locktight zich naast de particuliere markt (regio Utrecht) ook gaan focussen op de zakelijke markt (heel Nederland). Een vereiste voor de nieuwe website was dan ook dat het onderscheid tussen deze twee markten duidelijk zichtbaar is. De uitdaging hierin was dat voor de zakelijke markt andere onderwerpen belangrijk zijn dan voor de particuliere markt. Zo biedt Locktight voor de particuliere markt een noodservice aan waarvoor ze 7 dagen per week bereikbaar zijn. Maar voor de zakelijke markt is Locktight meer gefocust op het plaatsen van complete sluit- en toegangssystemen en wordt er geen noodservice aangeboden. We hebben deze uitdaging opgelost door met kleur onderscheid te maken in de twee verschillende markten.

Locktight Home
Kaart Particulier

Een andere uitdaging was het verschil in werkgebied voor de zakelijke en particuliere markt. Voor de particuliere markt werkt Locktight in een afgebakende regio (dat kan natuurlijk ook niet anders met een noodservice). Maar voor de zakelijke markt zijn ze actief in heel Nederland en soms zelfs België. Dit hebben we opgelost door een interactieve kaart van Nederland toe te voegen. Daarnaast kan een particuliere klant kan door het invullen van een adres direct zien of zijn of haar adres valt binnen het verzorgingsgebied van Locktight.

Klaar voor de toekomst

De nieuwe website van Locktight maakt een veel duidelijker onderscheid tussen zakelijk en particulier. Zo hopen we de bezoekers van de website nog beter te helpen bij het vinden van de juiste informatie. In combinatie met de marketingactiviteiten die we uitvoeren en de hoge kwaliteit die Locktight levert, kunnen we spreken over een goede samenwerking. En een nieuwe website is een goede basis om samen weer jarenlang vooruit te kunnen!

Slotenmaker locktight
Ook een nieuwe website?

Neem contact op

  Naam *

  E-mailadres *

  Vraag of opmerking

  Onze Messengers

  Zij weten alles over deze case.

  Wemessage Danny

  Danny

  Head of Marketing

  Wemessage Bob

  Bob

  Head of Websites

  Wemessage Daan

  Daan

  SEO Specialist

  Wemessage Marleen

  Marleen

  Content Specialist

  Wemessage Stan

  Stan

  Website Specialist

  Wemessage Jelmar

  Jelmar

  Front-end Developer

  Wemessage Engin

  Engin

  UX/UI Designer

  #2 Beste full-service digital agency van Nederland #2 Beste full-service digital agency van Nederland