Klantvraag

Wie is Zijda?

Zijda Yachting staat aan de top van alle nautische verhuurbedrijven, mede dankzij de samenwerking met Wemessage. Niet alleen in Nederland, maar ook op de internationale markt is Zijda aanwezig. Zo worden er ook veel Duitse boekingen gedaan bij Zijda. Dankzij de digitale marketingkennis van Wemessage werd een SEO-plan opgesteld om Zijda Yachting online beter zichtbaar te maken en hun merk op de juiste manier te positioneren. Zo hebben we de website geoptimaliseerd, hoogwaardige content gemaakt en effectieve SEO-strategie├źn ge├»mplementeerd, waardoor succesvolle online resultaten zijn behaald.

Opdrachtgever Zijda Yachting
Diensten Advertising
Conversie
Design & development
SEO Marketing
Strategie
Website Bekijk de website
Organische zoekresultaten

Voortvarende SEO

Door de toepassing van doordachte SEO-strategie├źn schoot Zijda omhoog in de zoekresultaten van Google. Friesland, met haar vele meren, biedt uitstekende vaarmogelijkheden. Daarom hebben we de focus gelegd op local SEO. Het opnemen van plaatsnamen in de teksten vergroot de zichtbaarheid bij zoekopdrachten naar specifieke locaties in de buurt van deze prachtige Friese meren.

Stijgende boekingen op SEA

In 2023 werden er in totaal 242 boekingen gedaan via Google Ads, wat een flinke stijging is ten opzichte van de 100 boekingen in 2022. Door optimalisatie van Google Ads zijn de kosten per boeking in 2023 aanzienlijk afgenomen in vergelijking met het voorgaande jaar, en het aantal boekingen is aanzienlijk gestegen. Win-win dus!

Zijda Mockups 2
Recht zo die gaat!

Het resultaat

De lange samenwerking tussen Zijda en Wemessage heeft bewezen dat de toepassing van SEO en SEA een grote impact kan hebben op de online vindbaarheid van lokale organisaties. En we zijn van plan nog veel meer successen te behalen samen met Zijda.

781

Boekingen

2,77K

Conversies

ÔéČ15,70

Kosten per conversie

Zijda Mockups 3
Onze Messengers

Zij weten alles over deze case.

Wemessage Stan

Stan

SEO Specialist

Wemessage Thom

Thom

SEO Specialist

Wemessage Alpay 2

Alpay

Digital Specialist

Wemessage Brent

Brent

SEA Specialist

Wemessage Robin

Robin

SEA Specialist