Eerst zien, dan geloven! Wij mensen zijn echte beelddenkers. 👀 Maak je tekst daarom aantrekkelijker met creatieve visuals. Alle blikken zijn gericht op jouw mooie beelden waarmee je binnen een mum van tijd je doelgroep naar binnen trekt. Wacht dus niet langer en investeer in opvallende visuals. 

Visuals zijn dominant

Mensen nemen beelden veel beter op dan tekst. Stel je voor, je hebt twee schermen voor je: eentje met een mooie foto en eentje met een goede tekst. Drie keer raden waar je ogen als eerst op vallen: precies, de foto. Je publiek bereik je dan ook veel beter door pakkende beelden in te zetten. Zorg dat je doelgroep niets anders wil doen dan even stilstaan bij jouw visuals en meer wil weten over de boodschap. Met behulp van sterke visuals op je website (en vergeet ook social media niet!) vergroot jij binnen no time je bereik.

Verduidelijkende beelden

Aangezien wij mensen beelddenkers zijn, is het natuurlijk begrijpelijk dat we iets veel sneller snappen als we iets zien. Neem bijvoorbeeld het monteren van een IKEA-kast. 💪 Het in elkaar zetten van de kast met afbeeldingen erbij is een stuk makkelijker dan met alleen een geschreven instructie. Draai dus niet onnodig om de kern van je boodschap heen. Je kunt je boodschap namelijk op een directe manier communiceren door gebruik te maken van goed beeldmateriaal.

Effectieve visuals

Oké, we stelden vast dat visuals een echte aanwinst zijn voor jouw online marketing. Maar hoe zorg je nu voor de pakkende beelden? 📸 Wij helpen je graag een beetje op weg met een paar tips. Hanteer voor je visuals een eigen stijl en zorg dat deze consistent is. Zo kun jij je duidelijk profileren en ben je direct te herkennen. Next: stand out of the crowd, spring eruit door opvallende kleuren te gebruiken. Ga natuurlijk wel voor de kleuren die binnen jouw stijl passen. Nog een laatste tip van ons: zorg voor relevante beelden die de tekstuele content ondersteunen. Het beeld moet natuurlijk wel passen bij de content. Het werkt logischerwijs veel beter wanneer de inhoud van jouw toffe visuals afgestemd is op die sterke teksten.

Back-up

Wil je een sterke strategie met goede visuals? Of wil je dat jouw website eindelijk van het scherm spat? We’ve got your back! Het hele Wemessage-team staat voor jou paraat. Onze designers zorgen voor sterke beelden die zeker weten jouw publiek trekken. Neem dus snel contact met ons op.

Wemessage Alpay 2

Alpay

Website Specialist

Meer weten over dit onderwerp?
Neem dan contact op met Alpay

Neem contact op met Alpay
Wij helpen je verder

Neem contact op

  Naam *

  E-mailadres *

  Vraag of opmerking

  Ontvang de nieuwste blogs in je inbox

  Inschrijven voor nieuwsbrief

  Volg ons ook op: