Copernica en co. We behoorden er als partner al toe, maar met een officiële nominatie voor Copernica Best Newcomer of the Year op zak voelt het nóg echter. Trots zijn we. Op de klanten waarvoor we mooie campagnes mochten opzetten, op de waardering van Coperinica en ook een beetje op onszelf natuurlijk. Op 22 november wordt de winnaar bekendgemaakt tijdens de spectaculaire partneravond in Amsterdam. We’ll keep you posted!

Copernica Best Newcomer of the Year

Copernica rijkt jaarlijks in twee verschillende categorieën prijzen uit: Best Newcomer of the Year en Partner of the Year. Om te beoordelen wie in aanmerking komt voor een nominatie Best Newcomer, wordt gekeken naar de partner die een uitzonderlijke groei heeft doorgemaakt sinds de start van het partnerschap. Copernica heeft op dit moment zo’n 300 partners in binnen- en buitenland. De bureaus waar wij het tegen moeten opnemen zijn MijnMarketing.com, Pure Internet Marketing, 30Knots, Bureau Strak en Radyus.

De uitreiking

Op donderdag 22 november worden in het karakteristieke QO Hotel in Amsterdam de winnaars bekendgemaakt (fingers crossed). Dan organissert Copernica hun jaarlijkse partneravond, alleen toegankelijk voor genodigden.

“Een succesvolle manier om onze partners te eren die zich actief hebben ingezet binnen het partnernetwerk.”, aldus het softwarebedrijf. “Partners spelen een belangrijke rol voor Copernica. Zij bieden creativiteit en strategische inzichten die van toegevoegde waarde zijn voor gebruikers.”

Copernica voor jouw e-mailmarketing

Starten met het versturen van een nieuwsbrief of de e-mailmarketing van jouw onderneming verder uitbouwen en optimaliseren? Wemessage kan hierbij ondersteunen of de e-mailmarketing zelfs compleet uit handen nemen. Wil je meer weten over de mogelijkheden, neem vrijblijvend contact op. Wij vertellen je er graag alles over!

Wij helpen je verder

Neem contact op

  Naam *

  E-mailadres *

  Vraag of opmerking

  Ontvang de nieuwste blogs in je inbox

  Inschrijven voor nieuwsbrief

  Volg ons ook op: