Klantvraag

Go Ahead Eagles

Toen Serkan en Murat 7 jaar geleden begonnen met Wemessage, was het natuurlijk zaak om hun eigen merk aan de man te brengen. En wat is dan als bedrijf in Deventer, met twee voetbalfans aan het roer, mooier dan sponsor worden bij Go Ahead Eagles? Inderdaad, helemaal niets! Met deze gedachte werd Wemessage daarom 7 jaar geleden broeksponsor bij de Deventerse voetbalclub. Het begin van een lange en mooie samenwerking. Een samenwerking waarbij wij na het bouwen van een app en het opzetten van een social mediacampagne, premium partner werden van de club. Maar het echte hoogtepunt? Het vertrouwen dat we kregen voor het bouwen van een nieuwe website. Een uitdagend, maar vooral leuk project, want naast partner zijn wij natuurlijk ook gewoon fan!

Opdrachtgever Go Ahead Eagles
Diensten Online strategie
Webdesign
Webdevelopment
Website Bekijk de website
Website Go Ahead Eagles Website Go Ahead Eagles Web Screen Shop
Onze oplossing

In topvorm komen

Go Ahead Eagles wil op sportief gebied natuurlijk alleen het hoogst haalbare bereiken. Maar ook alles daaromheen moet van het beste niveau zijn. De website is een belangrijk onderdeel van de club en deze dient daarom ook te allen tijde in topvorm te zijn. Dit gold echter niet meer voor de oude website en daarom werd het tijd voor een nieuw online platform. Een website die zo gebruiksvriendelijk mogelijk is en in verbinding staat met de webshop en de app van Go Ahead Eagles.

Bij de nieuwe website is gebruik gemaakt van Single Sign On. Dit houdt in dat gebruikers maar eenmalig hoeven in te loggen als ze een account hebben. Er is een koppeling geplaatst tussen de website, de webshop en de app, waardoor je niet apart hoeft in te loggen als je iets wilt kopen in de webshop.

Side Mockups Shop
Website Go Ahead Eagles
Data-automatisering

Altijd actueel

Daarnaast wordt aan de hand van een API-koppeling het programma en de stand van de Eredivisie op elk moment automatisch ingeladen. Hierdoor zien fans altijd de meest recente standen en uitslagen, zowel in de app als op de website. Nieuwsberichten van de website worden ook automatisch geüpload in de app, waardoor alles dus altijd up-to-date is!

Bij het creëren van het design voor de nieuwe website stond bij Go Ahead Eagles de gebruiksvriendelijkheid voor hun fans centraal. Bezoekers van de website moeten gelijk kunnen zien wie het aankomende weekend de tegenstander is, waar ze hun tickets kunnen kopen en hoe ze op de webshop komen. Op een overzichtelijke manier kun je daarom nu op de homepage direct zien wie de volgende tegenstander is, wat het laatste nieuws is en waar je tickets kunt kopen. Daarnaast kun je met één muisklik het gehele programma bekijken en is er zelfs een timer die op de seconde nauwkeurig aftelt naar de aftrap van de eerstvolgende wedstrijd.

Resultaat

Champions League

Het eindresultaat? Een website van Champions League-niveau waar bezoekers in staat zijn om in één oogopslag alle informatie te vinden die ze zoeken. Daarnaast kunnen ze nu simpel schakelen tussen de website, webshop en app en kunnen ze eenvoudig en snel tickets bestellen.

Website Go Ahead Eagles
Nieuwe website nodig?

Neem contact op

  Naam *

  E-mailadres *

  Vraag of opmerking

  Onze Messengers

  Zij weten alles over deze case.

  Wemessage Alpay 2

  Alpay

  Website Specialist

  Wemessage Engin

  Engin

  UX/UI Designer

  Thumbnail Wemessage Murat 2

  Murat

  Managing Director

  Wemessage Naberd

  Naberd

  Back-end Developer

  Wemessage Charlotte 2

  Charlotte

  Junior Account Manager

  #2 Beste full-service digital agency van Nederland #2 Beste full-service digital agency van Nederland