Klantvraag

Rotovia

Rotovia is een internationale speler op het gebied van rotomoulding (rotatiegieten), gevestigd in IJsland met locaties in onder andere Deventer. Met de focus op duurzaamheid en innovatie willen ze hét voorbeeld in de markt zijn met hun maatwerk producten. Omdat rotomoulding een complex proces is, moest de nieuwe website van Rotovia vooral om één ding draaien: duidelijkheid. Met de UX (user experience) in ons achterhoofd is het gelukt om op de nieuwe website niet alleen innovatie en vooruitstrevendheid te visualiseren, maar ook het gehele proces én de toepassingen van rotomoulding.

Rotovia produceert maatwerk kunststof producten voor diverse markten. De grote uitdaging was om de complexiteit van hun producten en services een goede online vertaling te geven. Daarom lag er een grote focus op visuals en animaties. Met beeld kun je lastige dingen vaak begrijpelijker maken. Met ondersteunende, duidelijke teksten was het plaatje compleet!

Opdrachtgever Rotovia
Diensten Rebranding
Webdesign
Webdevelopment
Website Bekijk de website
Onze oplossing

Bring your idea to life

Op de nieuwe website van Rotovia kunnen geïnteresseerden snel meer informatie vinden over wat Rotovia precies voor ze kan betekenen. Een van de belangrijkste pagina’s is de procespagina. Hier wordt in enkele stappen simpel uitgelegd wat Rotovia precies doet en hoe ze dat doen. Dankzij de beeldende visuals kunnen bezoekers zich een goede voorstelling maken van hoe dat precies in zijn werk gaat. Zo word je echt meegenomen op een customer journey. Bij iedere stap is er de mogelijkheid om verder te klikken en meer te lezen. Is de potentiële klant overtuigd en geïnteresseerd in (een) product(en) van Rotovia? Dan kunnen ze in het contactformulier meteen aangeven hoe hun product eruit moet komen te zien en wat de toepassingen moeten zijn. Er is zelfs een mogelijkheid om inspiratie- of voorbeeldfoto’s mee te sturen. Zo kan Rotovia goed voorbereid aan de slag met het idee van de klant.

Side Mockups Rotovia
Internationaal succes

Voor alle locaties

Rotovia is een internationaal opererende organisatie met vestigingen over heel de wereld. Daarom was ook de locatiepagina van belang. De dynamische kaart laat meteen zien waar Rotovia gevestigd is en wat op die locatie de specialisatie is. Onafhankelijk daarvan zijn de mogelijkheden eindeloos. Rotovia produceert altijd maatwerk en weet daarmee keer op keer internationaal succes te behalen. En met deze nieuwe website is het einde daarvan nog lang niet in zicht!

Web Desktop
Nieuwe website nodig?

Neem contact op!

  Naam *

  E-mailadres *

  Vraag of opmerking

  Onze Messengers

  Zij weten alles over deze case.

  Wemessage Daan

  Daan

  SEO Specialist

  Wemessage Engin

  Engin

  UX/UI Designer

  Thumbnail Wemessage Murat 2

  Murat

  Managing Director

  Wemessage Jelmar

  Jelmar

  Front-end Developer

  #2 Beste full-service digital agency van Nederland #2 Beste full-service digital agency van Nederland