Klantvraag

Het vervolg van de Zoekoptan-campagne

Yes, we mochten weer van start! De tweede editie van de Zoekoptan-campagne van Go Ahead Eagles hebben we in december 2022 met veel enthousiasme mogen lanceren. De eerste editie van de Zoekoptan-campagne werd inmiddels alweer een paar jaar geleden geïntroduceerd. Dit werd toentertijd zeer goed ontvangen. Daarom is er dit jaar weer een vervolg gegeven aan de Zoekoptan-campagne! Wemessage heeft samen met Go Ahead Eagles deze gave actie mogen neerzetten. Go Ahead Eagles bestond 2 december 2022 ook nog eens 120 jaar, dus dit was het perfecte moment om flink uit te pakken. In deze case lees je hoe Wemessage de tweede editie van Zoekoptan lanceerde en wat de campagne heeft opgeleverd.

Opdrachtgever Go Ahead Eagles
Diensten Conceptontwikkeling
Facebook Advertising
LinkedIn Advertising
Webdesign
Webdevelopment
YouTube advertising
Website Bekijk de website
De campagne

#ZOEKOPTAN

Een zoektocht door de prachtige stad Deventer! Van 1 t/m 15 december 2022 was Deventer hét speelveld voor Zoekoptan. Elke dag stond er een nieuw raadsel, speurtocht of quizvraag klaar op de Zoekoptan-website. Door mee te spelen maakte je kans op mooie prijzen, zoals gesigneerde items, een GAE-kersttrui, VIP-tickets, Meet & Greets en nog veel meer… Op de Zoekoptan-website werden per dag drie hints weggegeven over de locatie van een GAE-speler. Aan de hand van deze hints kon je raden waar de speler zich in Deventer bevond. Kon jij de speler van die dag als eerste vinden? Dan kreeg je een unieke gesigneerde Zoekoptan-bal cadeau én maakte je kans op de hoofdprijs: een seizoenkaart voor het seizoen 2023/2024! Door elke dag mee te spelen kon je kans maken op nog veel meer gave prijzen. Bovendien vond er in de weekenden een quiz plaats waarbij mooie prijzen te behalen vielen. Kortom, er waren genoeg redenen om mee te doen en om kans te maken op een van de vele prijzen!

Hints Zoekoptan
Case Zoekoptan
Wemessage X Go Ahead Eagles

Trotse samenwerking

Wij zijn trots dat we in samenwerking met Go Ahead Eagles weer een prachtige campagne hebben mogen neerzetten. Een concept dat wij samen met ‘onze’ club jaren geleden al eens zijn begonnen en waar we nu weer invulling aan mochten geven. We hebben niet alleen actief meegedacht over het concept en het design van de campagne, maar ook de Zoekoptan-website ontworpen, gebouwd én gelanceerd.

Het resultaat

Een succesvolle campagne

Ook deze editie van Zoekoptan was weer een daverend succes! Honderden mensen meldden zich via de Zoekoptan-website aan en deden fanatiek mee om de GAE-spelers in het echt te ontmoeten en kans te maken op gave prijzen. Er werd zelfs zó fanatiek meegedaan, dat er op sommige locaties uren van tevoren al mensen stonden te wachten. Die wisten op sommige dagen de hints al snel te ontrafelen. We hebben veel positieve en enthousiaste reacties mogen ontvangen. Daarnaast hebben we zelfs de uitnodiging mogen ontvangen om bij Koekstad Radio de Zoekoptan-campagne te promoten. Is het volgend jaar wellicht alweer tijd voor een derde editie…?

 

Zoekoptan Campagne
Succesvolle campagne lanceren?

Neem contact op!

  Naam *

  E-mailadres *

  Vraag of opmerking

  Onze Messengers

  Zij weten alles over deze case.

  Wemessage Charlotte 2

  Charlotte

  Junior Account Manager

  Wemessage Cody

  Cody

  UX/UI Designer

  Thumbnail Wemessage Murat 2

  Murat

  Managing Director