Responsive website laten maken

Responsive website laten maken door Wemessage

Een statische, ouderwetse HTML site schaalt niet goed mee op het scherm van een smartphone of tablet.  Dat kan heel frustrerend zijn en menig bezoeker klikt dergelijke sites met een zucht weg.  Het kost dan teveel moeite om de juiste informatie te vinden. Daarom bouwt Wemessage responsive websites. Dat zijn websites die makkelijk en overzichtelijk worden weergegeven op ieder apparaat dat op de markt verkrijgbaar is.  Wij bouwen zowel eenvoudige WordPress sites, maar ook uiterst complexe responsive sites waarbij veel programmeerwerk komt kijken. De sites van Wemessage zijn uitermate betrouwbaar en veilig en kunnen zich meten met de beste sites op het internet.

Zijn responsive websites moeilijk in het gebruik?

Absoluut niet. De sites die wij voornamelijk met het CMS systeem van WordPress bouwen zijn uitermate gebruiksvriendelijk. Jij moet je kunnen concentreren op wat jij als ondernemer het beste doet en dat is het ondernemen zelf. Jij hebt geen tijd om urenlang bezig te zijn met het onderhouden van jouw site en ook jouw bezoekers moeten probleemloos door jouw Site kunnen surfen. Wij bouwen een moderne, prachtige site waar jij, met een minimum aan kennis, zelf gemakkelijk mee uit de voeten kunt. Wij helpen je hier graag verder mee. Je kunt er natuurlijk ook altijd voor kiezen om de site, nadat deze op het internet is geplaatst, door ons te laten onderhouden. Vraag ons vrijblijvend naar de verschillende mogelijkheden.

Een hoge ranking in de zoekmachines

Ook al heb jij een verbluffende website met alle toeters en bellen die er maar mogelijk zijn, maar je bent niet of nauwelijks te vinden op een zoekmachine, dan zul je maar weinig profijt kunnen trekken van jouw website. Daarom besteedt Wemessage erg veel aandacht aan de zogenaamde SEO optimalisatie, een proces waardoor je hoog op de ladder van de zoekmachines komt te staan en snel gevonden wordt door potentiële klanten. Een responsive website scoort hierbij veel beter dan een standaard HTML website.

Wil je meer weten?

Zoek jij naar een betrouwbaar Webdesign bureau, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen je graag verder en voorzien jou vrijblijvend van advies. Met de hulp van Webdesign Wemessage kun jij met een gerust hart jouw nieuwe klanten verwelkomen.