Klantvraag

Miqa

Miqa is dé makelaardij in Deventer en omstreken. Ben je op zoek naar een nieuwe woning of wil je je eigen huis verkopen, dan kun je gewoonweg niet om Miqa makelt heen. Met de bekende Te koop-BUIS heeft Miqa een mooie offline reputatie en naamsbekendheid in Deventer weten op te bouwen.

Ook online zijn Tom Oosterhuis, Irma Sollie en hun team niet te missen. Al jaren werken Wemessage en Miqa samen om niet alleen offline, maar ook online zo goed mogelijk vindbaar te zijn. Naast de maandelijkse online marketing werd het tijd om ook het fundament, de website, weer eens onder handen te nemen. Nu zijn we klaar om gezamenlijk de volgende (online) stappen te nemen!

Opdrachtgever Miqa
Diensten Design & development
Display Marketing
Landingspagina
Remarketing
Search Engine Advertising
SEO Marketing
Webdesign
Webdevelopment
Website Bekijk de website
Onze oplossing

Automatisering is de toekomst

Het ontwerpen en ontwikkelen van een website voor een makelaardij brengt iets meer uitdagingen met zich mee dan het realiseren van een standaardwebsite. Je hebt te maken met enorm veel content, zoals praktische gegevens over en afbeeldingen van de te koop staande woningen, maar ook met een website die constant up-to-date gehouden moet worden. Komt er een nieuwe woning op de markt of wordt er een woning (onder voorbehoud) verkocht, dan moet dat allemaal in real time inzichtelijk zijn. Daarom is de nieuwe website met een geautomatiseerde verbinding gekoppeld aan het makelaarssysteem van Miqa. De afbeeldingen en gegevens worden automatisch geplaatst, gewijzigd en overgenomen van dit systeem. Zo hoeft Miqa alleen het makelaarssysteem bij te houden en hebben zij (en wij) geen extra werk aan het bijhouden van de daadwerkelijke website.

Miqa Home
Aanbod
Het nieuwe makelen

Een unieke makelaardijwebsite

Tijdens de ontwerp- en de bouwfasen hebben onze specialisten goed nagedacht hoe Miqa zich online echt kon onderscheiden van alle andere makelaardijwebsites. Je wilt tenslotte geen kopie zijn van Funda of de makelaar om de hoek. Daarom hebben we de nieuwe website een dynamisch en gedurfd tintje gegeven, uniek onder de concurrentie. Bij Miqa draait het natuurlijk om de (te koop staande) woningen, maar ook om persoonlijkheid. In Deventer en omstreken is Miqa echt een begrip, en zoals mensen Miqa offline kennen, moet de makelaardij ook online overkomen. Door bovenaan de homepage direct te beginnen met een uitnodigende video, maar ook ruimte te laten voor het woningaanbod én de overige services van Miqa, hebben we the best of both worlds weten te creëren!

Na jaren online marketing

Resultaat

Nu het nieuwe fundament staat, is Miqa klaar om de volgende stappen in hun online avontuur te zetten. Middels SEO, SEA en display marketing zorgen we al jaren voor veel verkeer op de website. Maar met alleen een sterke marketingstrategie kom je er niet. Een moderne, geüpdatete en Google-proof website is nodig om al dat verkeer ook daadwerkelijk (meer) te laten converteren op de website. En daar is Miqa nu helemaal klaar voor!

+100K

Unieke paginabezoekers

56%

Meer conversies

100%

Meer waardebepalingen

Miqa Web Desktop Mobiel
Nieuwe website nodig?

Neem contact op

  Naam *

  E-mailadres *

  Vraag of opmerking

  Onze Messengers

  Zij weten alles over deze case.

  Wemessage Danny

  Danny

  Head of Marketing

  Wemessage Engin

  Engin

  UX/UI Designer

  Wemessage Serkan

  Serkan

  Managing Director

  Wemessage Robin

  Robin

  SEA Specialist

  Wemessage Jelmar

  Jelmar

  Front-end Developer