Wemessage Podcast Elke week een nieuwe aflevering waarin ondernemers het verhaal achter hun succes delen. Laat je inspireren!

WE Wemessage Logo Podcasts

René van der Zel (XXL Nutrition)

Als bodybuilder deed hij mee aan grote wedstrijden. Net als iedere sporter in zijn veld nam hij supplementen en shakes om zijn lichaam sterk en fit te houden. Helaas gebeurde bij hem het tegenovergestelde: de supplementen maakte hem ziek en droegen niks bij aan zijn zware trainingen.

Luister podcast

Het verhaal achter het succes - Rob Hakvoort (Facility)

Onze gast van vandaag heeft ontzettend veel tegenslagen in zijn leven gekend, maar is er altijd weer bovenop gekomen. Hij begon zijn sportcarrière als motorracer, waarbij hij bijna ieder bot in zijn lichaam weleens heeft gebroken.

Luister podcast

Het verhaal achter het succes - Yassine Assa & Gillian Justiana (AJ Soccerdreams)

Onze gasten van vandaag zijn twee jeugdvrienden met dezelfde passie: voetbal. Ze vonden elkaar tijdens de jeugdopleiding van PEC Zwolle, waar ze het uiteindelijk beide maakten tot het eerste elftal.

Luister podcast

Het verhaal achter het succes - Henri Geuzinge (Dutch Food Experts)

Onze gast van vandaag is een man met een indrukwekkend internationaal heden en verleden. Als jongeman woonde hij al op verschillende plekken over de hele wereld. Hij wist al vroeg zijn dromen achterna te jagen en zijn kansen te verzilveren.

Luister podcast

Het verhaal achter het succes - Ron Simpson ( The Avocado Show )

Onze gast van vandaag is inmiddels een van de grootste ondernemers van Nederland. Je kent hem natuurlijk van The Avocado Show, de Instagramwaardige lunchroom waarmee hij langzaam maar zeker de wereld aan het veroveren is.

Luister podcast

Het verhaal achter het succes - Stef van der Zee & Dirk Jan de Boer ( Oostkracht 10 )

Onze gasten van vandaag zijn twee heren bij wie het ondernemerschap door de aderen giert. Vanuit de irritatie voor stoffige bureaus ontstond het idee om hun krachten te bundelen en samen een fris en rebels bedrijf te starten

Luister podcast

Het verhaal achter het succes - Niek van den Adel & Daniëlle van Gurp

Onze gasten van vandaag laten zich door niets of niemand tegenhouden. Als geen ander weten ze hoe ze een negatieve situatie kunnen ombuigen naar iets moois. Zij hielp hem het geluk te vinden terwijl hij ogenschijnlijk het perfecte leven had.

Luister podcast

Het verhaal achter het succes - Rob & Ivanka Witteveen ( Voetcomfort )

Onze gasten van vandaag gaan ons na aan het hart – met deze ondernemers hebben we een partnerschap gebaseerd op wederzijdse normen en waarden. Daarom was het extra bijzonder dat ze aan onze podcasttafel plaatsnamen.

Luister podcast

Het verhaal achter het succes - Ruben van Pelt ( Dobbi )

Onze gast van vandaag tourde al op jonge leeftijd door heel Amerika als pianist van een succesvolle muziekband. Op dat moment had hij nooit gedacht dat hij ooit eigen baas zou worden. Nu is hij eigenaar van Dobbi, de nummer 1 stomerij- en wasservice van Nederland.

Luister podcast

Het verhaal achter het succes - Valentijn Bergers ( The Lemon Tree )

Onze gast van vandaag is Valentijn Bergers, eigenaar van de succesvolle horecaonderneming “The Lemon Tree” in Deventer! Zijn liefde voor horeca ontstond toen hij als afwasser begon in Zutphen.

Luister podcast
Podcast ruimte Murat

Het verhaal achter het succes - Huib van de Vecht

Onze gast van vandaag heeft een machtig inspirerend verhaal. Dat is ook niet gek met zijn enorme bak aan ervaring. Op 12-jarige leeftijd borrelde het ondernemerschap al aan het oppervlak. Met het inkopen, slachten en doorverkopen van kippen verdiende hij zijn eerste guldens

Luister podcast

Het verhaal achter het succes - Bas van der Putten (Go Lemon)

Onze gast van vandaag is niet alleen een oud-collega, maar ook mede-ondernemer en een brute guerrilla marketeer. We hebben het over niemand minder dan Bas van der Putten. Beluister zijn inspirerende verhaal in de nieuwe aflevering van de Wemessage Podcast.

Luister podcast

Het verhaal achter het succes - Fatih Gunes (Pro-gress)

Soms wordt je toekomstperspectief je al met de paplepel ingegoten. Zo ook bij onze gast van vandaag. Hij begon zijn carrière bij zijn vaders onderneming. Om ook eigen beslissingen te maken en ervaringen op te doen.

Luister podcast

Het verhaal achter het succes - Meyade Curfs

Op jonge leeftijd nam hij al het risico om te stoppen met zijn opleiding. Een baan in de horeca zorgde ervoor dat hij rond kon komen. Al snel hoorde hij van een goede vriend iets over “Bitcoins”

Luister podcast

Het verhaal achter het succes - Ynzo van Zanten (Tony's Chocolonely)

Onze gast van vandaag heeft misschien wel de leukste baan bij het leukste bedrijf van Nederland. Hij reist de wereld af om het verhaal van Tony’s Chocolonely te verspreiden.

Luister podcast

Het verhaal achter het succes - Shallon Nkeshimana

Van vluchteling tot succesvol zaakwaarnemer. Shallon Nkeshimana verloor alles en iedereen in de burgeroorlog van Burundi, waaronder zijn vader. Als tiener ontvluchtte hij het land, met maar één droom: profvoetballer worden.

Luister podcast

Het verhaal achter het succes - Brahim Lakhal en Vahid Abdi

Onze gasten van vandaag hebben op het eerste gezicht misschien een onwaarschijnlijk samenwerkingsverband, maar schijn bedriegt. Wat vooraf ging aan deze business partners, was namelijk een heel sterke vriendschap.

Luister podcast
Podcast aflevering 11 thumbnail

Het verhaal achter het succes - Jamie Kames en Steven Kazàn

Jamie Kames en Steven Kazàn nemen ons mee in het verhaal achter deze video’s, maar vooral ook in de rol van Jamie bij de familie Kazàn. Hoe hebben ze elkaar leren kennen? En welke waarde hebben ze voor elkaar? Zij laten zien dat je de weg naar succes vindt door te doen waar je echt gelukkig van wordt.

Luister podcast

Het verhaal achter het succes - Babek Arjang Far

Babek Arjang Far is met zijn muzieklabel de afgelopen jaren verantwoordelijk voor meerdere nummer 1 top-40 hits. Hij vertelt hoe het is om nu eindelijk zijn dromen waar te maken na ook de donkere kant van het ondernemerschap te hebben gezien.

Luister podcast

Het verhaal achter het succes - Jan Willem van Dop

Altijd al meer willen weten over hoe de voetbalwereld in elkaar steekt? Luister dan naar het verhaal van Jan Willem van Dop. Zijn energie en passie voor voetbal laten hem zijn jongensdroom beleven, met zelfs een rol bij de UEFA.

Luister podcast

Het verhaal achter het succes - Henk Jansen & Kenneth Leenders

Germain en Serkan gaan in gesprek met Henk Jansen en Kenneth Leenders van Expat Mortgages. Hoe hebben ze hun doelen bereikt en blijven ze nu met beide benen op de grond staan?

Luister podcast

Het verhaal achter het succes - Wim Sneller & Reint van der Vegt

Ze begonnen op een zolderkamer en groeiden uit tot fantastische beeldmakers. Nu helpen ze ook andere jongeren hun dromen na te jagen. Luister naar het verhaal van de Rocketboys.

Luister podcast
Zwarte koffie extra sterk deel 2 uitgelicht

Intro - Zwarte koffie extra sterk deel 2!

Dit keer zijn de rollen omgedraaid en mogen Murat en Serkan, Germain gaan interviewen in het 2e deel van de Wemessage Podcast: Zwarte koffie extra sterk.

Luister podcast

Het verhaal achter het succes Marguerite Soeteman-Reijnen

In deze aflevering hebben wij de eer om in gesprek te gaan met Marguerite Soeteman-Reijnen. Hoe is zij een topvrouw geworden bij Aon en wat zijn haar doelen als voorzitter van Topvrouwen.nl?

Luister podcast

Het verhaal achter het succes Kemal Tas

Benieuwd hoe je succesvol een e-commerceplatform kunt opzetten en internationaal kunt schalen? Luister mee naar het verhaal van Kemal Tas.

Luister podcast

Het verhaal achter het succes Ron Bleize

Heb jij je altijd afgevraagd hoe je als Nederlands bedrijf producten kan leveren aan het buitenland en in het bijzonder in China? Serkan en Murat hebben in deze aflevering de eer gehad om naar de ervaringen van Ron Bleize (Studio Coldec) te luisteren.

Luister podcast
Podcast aflevering 3

Het verhaal achter het succes Gözde Yilmaz

In deze aflevering gaan Murat en Serkan in gesprek met Gözde Yilmaz, beter bekend als de vloggende recruiter in de wereld van IT. Ze neemt ons mee in haar loopbaan en vertelt hoe en waarom ze is uitgeroepen tot de beste ICT-recruiter van 2019.

Luister podcast

Het verhaal achter het succes Tamer Saglambilek

In aflevering 2 gaan Germain en Serkan in gesprek met founder en managing director van Elevate Digital en tevens initiatiefnemer van de Dutch Search Awards Tamer Saglambilek

Luister podcast

Het verhaal achter het succes: Ricardo & Randy

In de eerste aflevering zijn Ricardo van Rhijn en Randy Wolters te gast in de Wemessage studio.

Luister podcast

Intro - Zwarte koffie extra sterk!

Germain Henriquez (mede eigenaar Wemessage Academy) gaat in gesprek met de eigenaren Murat Gumrukcuoglu en Serkan Gozmen over het ontstaan van hun vriendschap en Wemessage!

Luister podcast