Met 6,5 ster in de Emerce100

Het is groot feest bij Wemessage! Dit jaar heeft Emerce ons uitgeroepen tot het tweede beste bedrijf van Nederland in de sector Digital Agency Fullservice Klein. Vandaag worden wij gepubliceerd in de Emerce100-lijst met 6,5 ster (van de 7!), wat betekent dat belangrijke beslissers in de online marketing, ICT en e-business ons beoordeeld hebben als een van de beste e-business bedrijven in de online branche.

Bekijk de complete Emerce100-lijst Arrow right
Badge E100 2024 Zwart Transparant Variant3
Dsa 2023 (1)
Gazelle
Website Van Het Jaar

Over Emerce

De Emerce100 is een speciale uitgave van het gerenommeerde Nederlandse vakblad Emerce, waarin beslissers uit de online industrie de prestaties van dienstverleners beoordelen in verschillende categorieën. Ieder jaar wordt de Emerce100-lijst samengesteld in samenwerking met onderzoeksbureau Motivaction.

Het doel van het imago-onderzoek is om bedrijven te helpen bij het kiezen van een bureau of e-businessdienstverlener in de online branche. De deelnemers worden beoordeeld op basis van kennis, prijs-kwaliteitverhouding, betrouwbaarheidflexibiliteit en klanttevredenheid.

Daarnaast is een notering in de Emerce100 natuurlijk een prachtige erkenning voor bureaus voor hun harde werk. Dat wij dit jaar als tweede zijn geëindigd in de categorie Digital Agency Fullservice Klein bevestigt voor ons maar weer eens dat we tot de grote spelers in het veld behoren en dat we trots mogen zijn op onze prestaties!

Weten of we na deze prestatie ook iets voor jou kunnen betekenen? Kom erachter en doe de Google vindbaarheidsscan!

Google vindbaarheidsscan Arrow right
Wemessage 84092

Tweede notering

Een notering in de Emerce100 is niet niks, en zeker niet om als nieuwkomer als tweede de lijst binnen te komen! Ons harde werk voor klanten als Blijkaartje, EG Veranda en Snickersshop Nederland blijft dus niet onopgemerkt. Serkan en Murat, eigenaren van Wemessage, hebben mooie woorden over voor deze erkenning:

“Dit is een enorme erkenning voor al het werk dat ons team heeft geleverd. We zijn gegroeid, niet alleen in omvang, maar ook in onze aanpak. Het draait allemaal om kwaliteit en resultaat, en we zijn vastbesloten om dat hoog te houden.

Dit succes is echt een teaminspanning geweest, en we zijn dankbaar voor ons team dat dit mogelijk hebben gemaakt. Bedankt aan iedereen die ons heeft gesteund op deze reis!”

Bekijk al onze cases Arrow right
Wemessage Team Whatsapp Image 2023 12 06 At 16.07.14 D2cc0686 3512 4d03 9fae 37932f470e88 Emerce100 2024 Marketing Bureau Wemessage Leadinfo

De ultieme bekroning

We kunnen eerlijk zeggen dat zonder de inzet van ons team én de medewerking van onze opdrachtgevers deze erkenning door Emerce niet mogelijk was geweest. Elke dag zetten onze specialisten zich in om de samenwerking met onze klanten van het hoogste niveau te laten zijn en stellen anderzijds onze klanten ons in staat de best mogelijk resultaten voor hen te behalen. Met de tweede notering in de Emerce100-lijst zijn we weer een stap dichter bij de digitale top van Nederland. Zo kunnen we impact blijven maken voor onze huidige en toekomstige opdrachtgevers!

Neem contact met ons op Arrow right
Logo En Huisstijl

#2 Beste full-service digital agency van Nederland #2 Beste full-service digital agency van Nederland