Hans Kazàn

H

WE Wemessage Logo Fan

Hanskazan.nl

“Succes is krijgen wat je wilt. Geluk is waarderen wat je hebt.” – Hans Kazàn.

Het is daarom niet gek dat wij de werkzaamheden waarderen die we voor Hans Kazàn hebben verricht. Hans is bekend geworden als illusionist, maar is tegenwoordig op veel meer gebieden actief. Zo is hij ook een inspirerende spreker én in te zetten als dagvoorzitter. Hans zit niet stil, maar Wemessage ook niet. Onze specialisten toverden voor hem een nieuwe website in elkaar.

Bekijk de website!

Persoonlijke website

Hans is iemand die veel positieve energie uitstraalt. Wij vonden het daarom van essentieel belang om die positiviteit door te voeren op de website. Wemessage heeft een nieuw webdesign voor de website ontworpen en hiervoor het nodige maatwerk verricht. Onze IT-specialisten hebben ervoor gezorgd dat de website full-responsive gebouwd is. De diensten zijn nu goed zichtbaar en duidelijk uitgelicht. Dit is iets wat Hans graag wilde. Ook de look en feel is hierop aangepast. De foto’s van Hans zijn toegankelijk en er is gebruik gemaakt van de kleuren roze en blauw. De kleur blauw staat voor vertrouwen en wijsheid, roze voor creativiteit en magie. Dit past perfect bij Hans!

Vol trots heeft Wemessage in november 2020 de nieuwe website gelanceerd en hiermee toverden wij een glimlach op Hans’ gezicht.

Een nieuwe focus

Hans Kazàn is een begrip in de entertainmentindustrie. Zijn passie ligt al jaren bij het entertainen, maar zijn interesses reiken verder. Op de huidige website van Hans waren deze interesses niet goed te vinden. Hij wenste daarom een website waarop al zijn diensten duidelijk zichtbaar zouden zijn. Met beide handen hebben wij deze wens aangepakt en een nieuwe website ontworpen. In de header van de nieuwe website is te vinden wat Hans allemaal doet. Per subcategorie is informatie over de diensten te lezen, zijn er referenties van eerdere opdrachtgevers te vinden en is er een call to action om Hans te boeken. Op deze manier krijgen de potentiële klanten een duidelijk beeld van alle diensten die Hans verleent. Op de website is ook het kopje ‘blogs’ toegevoegd. Hierbij kan de websitebezoeker iets meer de diepte ingaan en meer lezen over Hans als persoon. Want, Hans Kazàn is véél meer dan alleen een illusionist.

LinkedIn storytelling

Alvast een aantal wijsheden en levenstips uit de hoed van Hans Kazàn toveren? Check LinkedIn! Door de jaren heen heeft Hans veel meegemaakt. Grote successen, maar ook tegenslagen hebben ervoor gezorgd dat hij nieuwe wijsheden heeft opgedaan. Naast zijn lezingen over het leven timmert Hans op LinkedIn flink aan de weg. Onze specialisten helpen Hans om zijn verhalen middels creatieve storytelling te verpakken. Daarmee blijft hij top of mind bij zijn potentiële doelgroep en bouwt hij ook aan de naamsbekendheid van al zijn diensten. Together we build!

Terug naar overzicht Cotton Suite