Aflevering 26: Het verhaal achter het succes

8 april 2021

Het verhaal achter het succes – Yassine Assa & Gillian Justiana (AJ Soccerdreams)

Onze gasten van vandaag zijn twee jeugdvrienden met dezelfde passie: voetbal. Ze vonden elkaar tijdens de jeugdopleiding van PEC Zwolle, waar ze het uiteindelijk beide maakten tot het eerste elftal.

Inmiddels werkt een van de twee bij de KNVB en staat de ander naast Guus Hiddink als assistent-bondcoach van het elftal van Curaçao. Nu maken ze hun volgende droom waar met hun eigen voetbalacademie waar jonge voetballiefhebbers de kans krijgen om net als zij een carrière in de voetballerij te maken.

Ik heb het natuurlijk over niemand minder dan Yasinne Assa en Gillian Justiana.

Beluister deze podcast hieronder via Buzzsprout. Het is ook mogelijk om je te abonneren op de podcast via Spotify, iTunes, Google Podcast of via andere podcast-apps.

Meer afleveringen

René van der Zel (XXL Nutrition)

Als bodybuilder deed hij mee aan grote wedstrijden. Net als iedere sporter in zijn veld nam hij supplementen en shakes om zijn lichaam sterk en fit te houden. Helaas gebeurde bij hem het tegenovergestelde: de supplementen maakte hem ziek en droegen niks bij aan zijn zware trainingen.

Luister podcast

Het verhaal achter het succes - Rob Hakvoort (Facility)

Onze gast van vandaag heeft ontzettend veel tegenslagen in zijn leven gekend, maar is er altijd weer bovenop gekomen. Hij begon zijn sportcarrière als motorracer, waarbij hij bijna ieder bot in zijn lichaam weleens heeft gebroken.

Luister podcast

Het verhaal achter het succes - Henri Geuzinge (Dutch Food Experts)

Onze gast van vandaag is een man met een indrukwekkend internationaal heden en verleden. Als jongeman woonde hij al op verschillende plekken over de hele wereld. Hij wist al vroeg zijn dromen achterna te jagen en zijn kansen te verzilveren.

Luister podcast

Het verhaal achter het succes - Ron Simpson ( The Avocado Show )

Onze gast van vandaag is inmiddels een van de grootste ondernemers van Nederland. Je kent hem natuurlijk van The Avocado Show, de Instagramwaardige lunchroom waarmee hij langzaam maar zeker de wereld aan het veroveren is.

Luister podcast

Het verhaal achter het succes - Stef van der Zee & Dirk Jan de Boer ( Oostkracht 10 )

Onze gasten van vandaag zijn twee heren bij wie het ondernemerschap door de aderen giert. Vanuit de irritatie voor stoffige bureaus ontstond het idee om hun krachten te bundelen en samen een fris en rebels bedrijf te starten

Luister podcast

Het verhaal achter het succes - Niek van den Adel & Daniëlle van Gurp

Onze gasten van vandaag laten zich door niets of niemand tegenhouden. Als geen ander weten ze hoe ze een negatieve situatie kunnen ombuigen naar iets moois. Zij hielp hem het geluk te vinden terwijl hij ogenschijnlijk het perfecte leven had.

Luister podcast

Het verhaal achter het succes - Rob & Ivanka Witteveen ( Voetcomfort )

Onze gasten van vandaag gaan ons na aan het hart – met deze ondernemers hebben we een partnerschap gebaseerd op wederzijdse normen en waarden. Daarom was het extra bijzonder dat ze aan onze podcasttafel plaatsnamen.

Luister podcast

Het verhaal achter het succes - Ruben van Pelt ( Dobbi )

Onze gast van vandaag tourde al op jonge leeftijd door heel Amerika als pianist van een succesvolle muziekband. Op dat moment had hij nooit gedacht dat hij ooit eigen baas zou worden. Nu is hij eigenaar van Dobbi, de nummer 1 stomerij- en wasservice van Nederland.

Luister podcast

Het verhaal achter het succes - Valentijn Bergers ( The Lemon Tree )

Onze gast van vandaag is Valentijn Bergers, eigenaar van de succesvolle horecaonderneming “The Lemon Tree” in Deventer! Zijn liefde voor horeca ontstond toen hij als afwasser begon in Zutphen.

Luister podcast
Podcast ruimte Murat

Het verhaal achter het succes - Huib van de Vecht

Onze gast van vandaag heeft een machtig inspirerend verhaal. Dat is ook niet gek met zijn enorme bak aan ervaring. Op 12-jarige leeftijd borrelde het ondernemerschap al aan het oppervlak. Met het inkopen, slachten en doorverkopen van kippen verdiende hij zijn eerste guldens

Luister podcast