Klantvraag

Plaatprinten.nl

Plaatprinten.nl, een toonaangevende leverancier van drukwerk en (bedrukte) plaatmaterialen, heeft een opmerkelijke transformatie doorgemaakt in de afgelopen jaren. Met een scherp oog voor innovatie en klantgerichtheid heeft het bedrijf een sterke positie verworven in de industrie. In deze klantencase ontdekken we hoe Plaatprinten.nl erin slaagde om hun vooruitstrevende technologieën te combineren met een uitstekende klantenservice, wat resulteerde in een exponentiële groei van het bedrijf.

Met de expertise van Wemessage op het gebied van digitale marketing werd een SEO-strategie ontwikkeld om de online zichtbaarheid van Plaatprinten.nl te vergroten en hun merk op de juiste manier te positioneren. Wemessage hielp bij het optimaliseren van de website, het creëren van goed scorende content, het implementeren van effectieve zoekmachineoptimalisatie’s (SEO) en het opzetten van succesvolle online advertentiecampagnes.

Opdrachtgever Plaatprinten.nl
Diensten Groeistrategie
Landingspagina
Linkbuilding
On-page SEO
Search Engine Advertising
Technische SEO
Website Bekijk de website
Onze oplossing

Technische SEO

Een van de eerste stappen was het herinrichten van de websitestructuur en -content met het principe van “less is more” in gedachten. Door de website overzichtelijker en gebruiksvriendelijker te maken, konden wij de gebruikerservaring verbeteren en ervoor zorgen dat bezoekers gemakkelijker konden navigeren door de website en relevante informatie konden vinden. Dit resulteerde in een verhoogde betrokkenheid van gebruikers en sinds het implementeren van de SEO-strategie hebben we het bouncepercentage zien dalen.

Daarnaast heeft Wemessage de technische aspecten van de website aangepakt om deze beter crawlbaar te maken voor zoekmachines. Door het optimaliseren van de website-architectuur, het toevoegen van schone URL-structuren, het toevoegen van sitemaps en het optimaliseren van de laadsnelheid, kon Wemessage ervoor zorgen dat zoekmachines de website gemakkelijk konden indexeren en de relevantie ervan konden beoordelen.

Side Mockups Copy
Side Mockups 2

SEO-strategie & content

Bovendien heeft Wemessage de inhoud van de pagina’s geoptimaliseerd en deze SEO-proof gemaakt. Door een zorgvuldig zoekwoordonderzoek uit te voeren en relevante zoektermen strategisch in de content te integreren, kon Wemessage de pagina’s van Plaatprinten.nl beter laten ranken in de zoekresultaten. Daarnaast werden ook meta-tags, headings en alt-tags geoptimaliseerd om de zoekmachines te helpen bij het vinden van de pagina’s.

Dankzij de expertise van Wemessage op het gebied van SEO zag Plaatprinten.nl aanzienlijke verbeteringen in de organische zoekresultaten. De website klom op in de zoekmachinerankings en genereerde hiermee een groter bereik bij potentiële klanten. Door de website en teksten SEO-proof te maken, droeg Wemessage bij aan het vergroten van de online zichtbaarheid en het versterken van de concurrentiepositie van Plaatprinten.nl.

SEA

Wemessage heeft een belangrijke rol gespeeld bij het verbeteren van de SEA-strategie van Plaatprinten.nl. Met de toevoeging van Google Shopping hebben we een significante groei gerealiseerd. Sinds de toevoeging van Google Shopping is de groei van Plaatprinten.nl aanzienlijk toegenomen, met opvallende resultaten in omzetstijging en verbeterde zichtbaarheid en bezoekersaantallen.

Met het oog op de toekomst

Wij zijn trots op de nu al succesvolle samenwerking met Plaatprinten.nl en kijkt uit naar het behalen van nog betere resultaten in de toekomst. Onze samenwerking heeft al een mooie groei en aanzienlijk succes opgeleverd. Wemessage blijft zich inzetten om de online aanwezigheid en resultaten van Plaatprinten.nl verder te versterken.

Web Desktop Mobiel Copy
Ook meer websitebezoekers?

Zorgen we voor!

  Naam *

  E-mailadres *

  Vraag of opmerking

  Onze Messengers

  Zij weten alles over deze case

  Wemessage Christian

  Christian

  Performance Manager

  Wemessage Serkan

  Serkan

  Managing Director

  Wemessage Stan

  Stan

  Website Specialist

  Wemessage Nicholas 2

  Nicholas

  SEO Specialist

  Wemessage Daan

  Daan

  SEO Specialist

  Wemessage Robin

  Robin

  SEA Specialist

  #2 Beste full-service digital agency van Nederland #2 Beste full-service digital agency van Nederland