Conversies, statistieken en remarketing onder één dak

Google Tag Manager is het verlengstuk van Google Analytics. Het is de verzamelplek voor alle tags en triggers van een website. Deze tags en triggers zijn gekoppeld aan verschillende doelen op jouw website, zoals het versturen van een aanvraagformulier of een interactie met het telefoonnummer. Het verzamelen van deze informatie vormt de basis voor een gerichte groeistrategie en is essentieel voor het tussentijds toetsen daarvan. Dat maakt Google Tag Manager een onmisbare schakel in de wereld van online marketing.

Al ruim voor de opstart van de marketingwerkzaamheden starten wij met het inrichten van jouw Google Tag Manager. Mocht je Google Tag Manager nog niet kennen of er nog geen gebruik van maken, dan maken wij een Google Tag Manager-account voor jou aan en implementeren we de trackingcode op jouw website. Zo meten we vanaf het begin alle conversies op jouw website en gaat er geen data verloren.

Voordelen van Google Tag Manager

Door gebruik te maken van Google Tag Manager, maken we jouw marketingstrategie meetbaar. Door de diverse triggers, tags en variabelen te centraliseren, wordt de marketing en de strategie geoptimaliseerd en efficiënt ingericht. Dankzij deze vorm van dataverzameling kunnen we:

 • Leadgeneratie optimaliseren
 • Conversiedoelen onderzoeken
 • Data gericht analyseren
 • Overzichten bijhouden van tags en triggers
 • Nieuwe tags en triggers direct toevoegen wanneer nodig
Maak een afspraak

Stroomlijn data en behaal conversiedoelen!

  Naam *

  E-mailadres *

  Telefoonnummer *


  Wemessage Christian
  Wemessage Robin

  Data als drijfveer

  Samenvattend stroomlijnen we met Google Tag Manager jouw dataverzameling, waardoor we jouw merk, website en producten of diensten nog gerichter onder de aandacht kunnen brengen bij jouw doelgroep. Op basis van de data en onze analyses sturen we de marketingstrategie en bijbehorende werkzaamheden bij wanneer nodig. Zo maken we marketing meetbaar en weet jij altijd waar je aan toe bent!

  Partners

  Google
  Onze Messengers

  Onze data-analisten

  Wemessage Robin

  Robin

  SEA Specialist

  Wemessage Brent

  Brent

  SEA Specialist

  Wemessage Christian

  Christian

  Performance Manager

  #2 Beste full-service digital agency van Nederland #2 Beste full-service digital agency van Nederland