WeDash: het gepersonaliseerde marketingdashboard

WeDash is hét gepersonaliseerde online marketingdashboard voor ieder web- en marketingbureau, door onszelf ontwikkeld. Naarmate we groeiden, ontstond de behoefte om de gegevens en resultaten van onze klanten op een overzichtelijke manier te centraliseren. Omdat we alle kennis in huis hebben, klaarden we deze klus zelf. Voor zowel onze klanten als onszelf werkte WeDash zo goed, dat we deze prachtige tool niet voor onszelf konden houden. Elke marketeer moet hier gebruik van kunnen maken, daarom is WeDash er ook voor jou!

Customize tot in de puntjes

Je kunt WeDash precies inrichten zoals jij wilt. Hiervoor hoef je slechts drie stappen te volgen:

 1. Selecteer het domein waaraan we het dashboard koppelen.
 2. Pas alles aan naar jouw smaak, waarbij je je eigen logo, kleuren en huisstijl kunt gebruiken. Niemand die raadt dat WeDash schuilgaat achter jouw dashboard. Je selecteert per klant welke integraties er nodig zijn, zoals Google Ads, Google Analytics, Instagram en LinkedIn. Zo zien ze alleen wat nodig is.
 3. Nodig je klanten uit en geef ze eigen inloggegevens, zodat ze op elk moment de voortgang van de werkzaamheden kunnen bekijken.

Houd verder je klanten up-to-date met de automatische white label rapporten van WeDash. Rapporteren was nog nooit zo eenvoudig. Je stelt eenmalig in wat je wel en niet in je rapportages wilt opnemen. Zo kun je inspelen op de behoefte van je klanten. De een zit niet te wachten op een ellenlang rapport vol details, terwijl de ander alles graag tot op het naadje van de kous uitpluist.

Wil je daarnaast goede en hoogrankende teksten schrijven? Dat kun jij ook! Onze vliegensvlugge Content-Intelligence-tool ondersteunt je daarbij. De tool vergelijkt jouw webteksten met teksten die op dit moment bovenaan de zoekmachines ranken. Op basis daarvan ontvang je advies op een presenteerblaadje. Welke onderwerpen zijn voor jou nog interessant om over te schrijven? Hoe kun je je teksten verbeteren? Bovendien krijg je informatie over de topic fit van je teksten. Dit houdt in dat je te zien krijgt wat je bezoekers willen lezen als ze een zoekwoord hebben ingevoerd in Google. Speel handig in op de suggesties van de tool, dan is die top tien positie gegarandeerd binnen handbereik!

Maak een afspraak

WeDash gratis uitproberen?

  Naam *

  E-mailadres *

  Telefoonnummer *


  Wemessage Serkan
  Wemessage Thom

  Probeer het zelf!

  WeDash is een complete tool met zeer uitgebreide mogelijkheden om je klanten naar the next level te helpen. Meer weten over alle mogelijkheden? Bekijk ze hier of neem contact met ons op!

  Partners

  We Dash
  Onze Messengers

  De mensen achter WeDash

  Wemessage Danny

  Danny

  Head of Marketing

  Wemessage Thom

  Thom

  SEO Specialist

  Wemessage Christian

  Christian

  Performance Manager

  Wemessage Serkan

  Serkan

  Managing Director

  #2 Beste full-service digital agency van Nederland #2 Beste full-service digital agency van Nederland