Ga duurzaam met jouw marketing om

Wil jij alles uit je online marketing halen, en meer? Wemessage biedt niet alleen onze directe services aan, maar ook diverse trainingen om jou meer diepgaande en toepasbare informatie te geven over de online presence van jouzelf en je organisatie. Zo bieden we trainingen op het gebied van WordPress, social media en personal branding op LinkedIn.

Natuurlijk fungeren wij het liefst als strategisch online partner op afstand, maar wij vinden het net zo belangrijk dat jij duurzaam met je online brand weet om te gaan. Daarom streven we ernaar jou de nodige informatie over te brengen om ook zelf aan de slag te kunnen wanneer dat nodig is. Wil je zelf teksten kunnen schrijven en plaatsen op jouw website? Dan is een basis WordPress-cursus geen overbodige luxe. Wil je zelf de controle houden over jouw organische social berichten? Dan houden we graag een strategische sessie waarin we alle tips en trends met je bespreken. Wil je aan de slag met Social Selling? Dan kun je cursussen van onze gecertificeerde trainers ontvangen. Voor ieder wat wils, dus!

Bouw jouw brand

Trainingen op locatie of online, met het hele team of individueel – bij Wemessage is het allemaal mogelijk. Online marketing uitbesteden is handig en tijdbesparend, maar we begrijpen als geen ander dat het lastig is om bepaalde zaken uit handen te geven. Als je dan zelf niet de expertise in huis hebt, maar dit wel graag onder eigen dak wilt houden, biedt een training van onze specialisten de uitkomst. Dat vinden wij ook mooi, want we gaan graag duurzame relaties met onze opdrachtgevers aan. Mocht er dus een innovatieve trend zijn of heb je vragen over een nieuw onderwerp, dan kun je op de korte termijn een nieuwe training met ons inplannen!

Wemessage staat bekend om haar trainingen over personal branding op LinkedIn. Middels personal branding leren jij en je team een gunfactor te creëren en een eigen social brand op te bouwen. Belangrijk daarbij is: Social Selling is not selling! Dat is iets wat maar weinig organisaties op LinkedIn begrijpen, en waarom het platform dus ook niet voor hen werkt. Wij leren je hoe jij succesvol leads kunt genereren via LinkedIn en hoe je nooit meer koud hoeft te bellen om nieuwe sales binnen te halen.

Maak een afspraak

Ik wil zelf expert worden!

  Naam *

  E-mailadres *

  Telefoonnummer *

  Vraag of opmerking


  Marijn Cta
  Wemessage Uitnodiging

  Maatwerk trainingen

  Wil jij meer weten over een specifiek onderwerp binnen de online wereld? Wemessage heeft alle kennis en specialisatie in huis om jou en jouw team een maatwerk training te geven. Meer weten over LinkedIn Advertising, Google Analytics of E-mailmarketing?

  Daag ons én jezelf uit en neem contact met ons op!

  Partners

  Flowbox
  Wordpress
  Onze Messengers

  Onze trainers

  Alpay Akkus

  Alpay

  Online marketeer

  Christian

  Christian

  Klantmanager

  Danny Kosmeijer

  Danny

  Marketingmanager

  Ellen Tournier

  Ellen

  Communicatiemanager

  Germain Henriquez

  Germain

  Eigenaar Wemessage Academy

  Raynor

  Raynor

  Senior SEA-specialist

  Serkan Gozmen

  Serkan

  Eigenaar Wemessage/ Accountmanager

  Thom

  Thom

  SEO-specialist