Klantvraag

ceesnco

Daar waar vrouwen hun ‘little black dress’ hebben, vond ceesnco het hoog tijd dat mannen een ‘perfect (white) shirt’ kregen. Het moest een écht ‘all time favorite’ worden. Het overhemd dat heren bij ceesnco aanschaffen, wordt dan ook gekenmerkt door zijn eenvoud en vakmanschap. Dankzij ceesnco is een perfect overhemd op de markt gebracht – er moest alleen nog een goede marketingfunnel voor worden ingericht.

Opdrachtgever ceesnco
Diensten E-commerce strategie
E-mailmarketing
Facebook Advertising
Landingspagina
Website Bekijk de website
Onze oplossing

Social media

Aan Wemessage de taak om zoveel mogelijk mannen in Nederland kennis te laten maken met het merk ceesnco. Hoe we dat aanpakken?

Om het verhaal van ceesnco te vertellen en de doelgroep kennis te laten maken met de items, is er gekozen om te werken vanuit een doordacht social mediaplan. Een plan waarvoor we eerst een concrete marketingstrategie hebben uitgewerkt. Zo besloten we om voor ceesnco niet alleen organische content te delen op de kanalen Facebook, Instagram en LinkedIn, maar ook om in te zetten op social media advertising. Een perfecte combinatie! Hoewel social media niet per definitie een kanaal is voor directe sales, is het wel een uitstekend instrument om een grootschalig bereik te genereren.

Instagram feed ceesnco
Ceesnco actie
Vervolg van de funnel

E-mailmarketing en SEO

Een goede brandingcampagne uitvoeren is één ding, betrokkenheid blijven genereren met de doelgroep een tweede. Om die reden verzorgen wij ook de e-mailcampagnes van ceesnco. Campagnes die (nieuwe) interesses wekken bij de doelgroep, informeren over de items én aansporen tot aankoop. Het is dan ook de perfecte aansluiting op de brandingcampagne op social media.

Is de doelgroep via Google op zoek naar een perfect passend donkerblauw overhemd? Ook dan moet ceesnco goed vindbaar zijn! Om online goed zichtbaar te blijven, is er gekozen om in de marketingfunnel te werken met SEO. Maandelijks schrijven onze contentspecialisten landingspagina’s die gefocust zijn op zoekwoorden die aansluiten bij de producten en verhalen van ceesnco. Naast het schrijven van SEO-pagina’s, wordt er ook gewerkt aan een betere domeinautoriteit. Dit doen wij door linkbuilding toe te passen. Al met al werken we naar een betere online zichtbaarheid toe. Dit zorgt ervoor dat we zoveel mogelijk mannen kennis laten maken met de perfecte overhemden van ceesnco.

Resultaat

Nederland leert ceesnco kennen

Het verhaal van ceesnco hebben we doorvertaald naar social media en e-mailcampagnes en dat heeft mooie resultaten opgeleverd. Het bezoekersaantal via deze kanalen knalt namelijk het dak uit met een stijging van 100%! Ook via Google weten bezoekers ceesnco te vinden. De SEO-werkzaamheden werpen zijn vruchten af, want ook hier kunnen we een mooie stijging van 66% noteren. In totaal is het aantal nieuwe bezoekers met 80% gestegen. We kunnen dus wel zeggen dat Nederland kennis heeft gemaakt met ceesnco!

80%

Meer websitebezoekers

100%

Meer bezoekers via social media en e-mailmarketing

66%

Meer bezoekers door SEO

website ceesnco
Ook een complete marketingfunnel?

Zorgen we voor!

  Naam *

  E-mailadres *

  Vraag of opmerking

  Onze Messengers

  Zij weten alles over deze case.

  Wemessage Alpay 2

  Alpay

  Website Specialist

  Wemessage Christian

  Christian

  Performance Manager

  Wemessage Marleen

  Marleen

  Content Specialist

  #2 Beste full-service digital agency van Nederland #2 Beste full-service digital agency van Nederland