Klantvraag

Nieuwe website

Silver Carpet Cleaning is een gespecialiseerd bedrijf in het reinigen van tapijten en vloerkleden. Ze zijn al jarenlang actief in de particuliere markt en hebben recentelijk hun diensten uitgebreid naar de zakelijke markt. Ook had Silver Carpet Cleaning had een verouderde website die niet meer voldeed aan de eisen van de hedendaagse consument. De website was moeilijk te navigeren en de informatie over de reinigingsprocessen was onduidelijk.

Wij hebben voor Silver Carpet Cleaning een compleet nieuwe website ontwikkeld met een frisse en moderne uitstraling. De website is gebruiksvriendelijker geworden en biedt alle informatie die de consument nodig heeft, inclusief duidelijke uitleg over de verschillende fases van het reinigingsproces. Ook is het online offerteformulier vereenvoudigd, waardoor klanten gemakkelijk een offerte kunnen aanvragen om zo hun vloerkleed of tapijt te laten reinigen. 

Opdrachtgever Silver Carpet Cleaning
Diensten Search Engine Advertising
Webdesign
Webdevelopment
Zoekwoordenonderzoek
Website Bekijk de website

De voordelen

Verhoogde conversie: de nieuwe website heeft geleid tot een aanzienlijke toename van het aantal conversies. Dit komt doordat de website gebruiksvriendelijker is en meer informatie biedt.

Verbeterde klanttevredenheid: klanten zijn tevreden met de nieuwe website. Ze waarderen de duidelijke uitleg over de reinigingsprocessen en de mogelijkheid om online een offerte aan te vragen.

Gestegen naamsbekendheid: de nieuwe website heeft bijgedragen aan de toename van de naamsbekendheid van Silver Carpet Cleaning.

De nieuwe website van Silver Carpet Cleaning is een groot succes. De website is gebruiksvriendelijk, informatief en conversiegericht. Silver Carpet Cleaning is klaar voor de toekomst!

Silver Carpet Cleaning Web Fases
Silver Carpet Cleaning Sea

SEA

Silver Carpet Cleaning stond voor een uitdaging: de online zichtbaarheid vergroten en meer leads genereren via SEA, maar zonder het budget te verhogen. Met een doordachte aanpak en de hulp van Wemessage hebben ze dit doel bereikt.

Zelf zetten ze een gerichte SEA-campagne op, met de focus op relevante zoekwoorden en doelgroepen en aantrekkelijke advertenties die de sterke punten van het bedrijf benadrukken. De resultaten waren indrukwekkend: een significante toename van de online zichtbaarheid, meer websitebezoekers en een stijging in het aantal leads.

Na de livegang van de website ontving Silver Carpet Cleaning dagelijks tussen de 15 en 20 offerteaanvragen. Maar ze wilden meer bereiken met minder budget. Ze kwamen met de uitdaging naar Wemessage: het SEA-budget verlagen zonder het aantal leads te verminderen. Samen werkten we aan het optimaliseren van de campagnes, waarbij geavanceerde targeting werd toegepast om de kosten per klik te verlagen, terwijl de kwaliteit van de leads behouden bleef.

Oog op de toekomst

Met succes behaalden we onze doelstellingen en nu kijken we optimistisch naar de toekomst. Silver Carpet Cleaning is vastbesloten om hun SEA-campagne verder uit te breiden met nieuwe targeting-opties, advertentieformaten en automatiseringsfuncties. Hun verhaal toont aan dat met de juiste strategieën en partnerschappen, zelfs met een beperkt budget, groei en succes mogelijk is.

2,5K+

Nieuwe gebruikers p/m

>450

Conversies p/m

65,8%

Betrokkenheidspercentage

Silver Carpet Cleaning Sea En Home
Ook meer conversies?

Neem contact op

  Naam *

  E-mailadres *

  Vraag of opmerking

  Zij weten alles over deze case

  Wemessage Bob

  Bob

  Head of Websites

  Wemessage Alpay 2

  Alpay

  Website Specialist

  Wemessage Stan

  Stan

  Website Specialist

  Wemessage Robin

  Robin

  SEA Specialist

  #2 Beste full-service digital agency van Nederland #2 Beste full-service digital agency van Nederland