Klantvraag

Het Theaterschip

Een plek waar jonge mensen hun eigen podiumkunsttalent kunnen ontdekken en ontwikkelen in een professionele omgeving die verhalen deelt. Dat is waar Het Theaterschip in Deventer de perfecte ruimte voor biedt. Deze culturele organisatie creëert kansen met unieke programma’s voor theatermakers, performers, dansers en spelers om naar het kunstvakonderwijs te gaan en kwam bij ons voor hulp.

Het Theaterschip wilde een nieuwe website die de juiste energie, creativiteit en visuele identiteit van de organisatie in dit culturele landschap zou gaan uitstralen. De opdracht was ons duidelijk; het ontwikkelen van een nieuwe website die nieuwe talenten en bezoekers inspireert om naar Het Theaterschip te komen. En zo gingen we aan de slag!

Opdrachtgever Het Theaterschip
Diensten Design & development
Webdesign
Webdevelopment
Website Bekijk de website

Nieuwe website

Het Theaterschip staat voor een stukje cultuur, waarbij beleving een belangrijke rol speelt om jonge talenten en podiumkunstliefhebbers naar de programma’s, voorstellingen en evenementen te trekken. De oude website was nogal statisch en bracht weinig beleving met zich mee. Daar wilden we met de nieuwe website dan ook absoluut verandering in brengen. Hoe we dat hebben gedaan? Het resultaat spreekt aardig voor zich, toch? Maar toch nemen we je met plezier mee in onze aanpak!

Voor de nieuwe website van Het Theaterschip hebben we een levendig webdesign ontwikkeld met een meeslepende gebruiks- ervaring. Door veel animaties en beeldmateriaal in de vorm van video’s te verwerken, is er een hele ervaring gecreëerd. Het platte logo hebben we omgetoverd tot een 3D-logo en de verschillende sectoren hebben we onderverdeeld in vier zuilen, elk met een eigen kleurenthema. Door het gebruik van deze visuele elementen heeft de website een moderne uitstraling gekregen, perfect passend in een vrije omgeving vol beleving, creativiteit en cultuur.

Side Mockups 1 (1)

Geïntegreerd ticketsysteem & eigen beheer

We hebben een nieuw ticketsysteem geïntegreerd, zodat bezoekers gemakkelijk via de website tickets kunnen boeken voor evenementen en voorstellingen die op de agenda staan. Een functie die op de huidige website nog ontbrak. Bovendien hebben we de website zo gebouwd, dat Het Theaterschip hem compleet kan onderhouden en dus geheel in eigen beheer heeft. Zo hebben we weer een stadgenoot verder geholpen met een prachtige website én weet Het Theaterschip jonge talenten en cultuurliefhebbers beter te bereiken. Oftewel; missie geslaagd en weer een blije klant erbij! ✅

Wil jij ook een nieuwe website die je helemaal zelf kan onderhouden? Kom dan eens langs voor een gesprek met één van onze specialisten en ontdek wat Wemessage voor jouw bedrijf kan betekenen. Wij brengen jouw droomwebsite graag tot leven en kunnen allerlei marketingwerkzaamheden voor je uitvoeren.

theaterschip maatwerk webiste
Ook een nieuwe website?

Neem contact op

  Naam *

  E-mailadres *

  Vraag of opmerking

  Onze Messengers

  Zij weten alles over deze case.

  Wemessage Daan

  Daan

  SEO Specialist

  Wemessage Jelmar

  Jelmar

  Front-end Developer

  Wemessage Engin

  Engin

  UX/UI Designer

  Wemessage Bob

  Bob

  Head of Websites

  #2 Beste full-service digital agency van Nederland #2 Beste full-service digital agency van Nederland