Klantvraag

Nieuwe website

Zeg je ondergrondse afvalinzameling? Dan zeg je Newwaste! Dit bedrijf is gevestigd in Deventer, maar actief in heel Nederland. Newwaste biedt zowel hardware als software en toegangscontrolesystemen voor ondergrondse containers. Dat doen ze inmiddels voor meer dan 75 gemeenten. Ook voor service- en onderhoudswerkzaamheden zijn ze altijd beschikbaar.

De website van dit mooie bedrijf kon wel een opfrisser gebruiken, zowel qua tekst als qua beeld en stijl. Voor de juiste partij hoefden ze niet ver te zoeken, aangezien Wemessage in het gebouw naast Newwaste zit. Samen gingen we aan de slag, met als resultaat een website die er weer een aantal jaar tegen kan!

Opdrachtgever Newwaste
Diensten Copywriting
Design & development
Webdesign
Webdevelopment
Website Bekijk de website
Mockup Newwaste 1 Newwaste Mockup Newwaste Mockup Hardware Newwaste Mockup Faq

Een goede binnenkomer

Bezoekers van de nieuwe website van Newwaste worden gelijk bij binnenkomst op de homepagina getrakteerd op een mooie video. Hierin zijn de teamleden, het kantoor en diverse producten te zien, maar we zien ook teamleden die op locatie aan het werk zijn. Zo leren bezoekers de organisatie gelijk kennen, wat vertrouwen wekt. Ook alle foto’s op de website zijn daarom geheel vernieuwd.

Internetgebruikers zijn naast goed beeldmateriaal dol op concrete informatie. Het liefst zien ze die in één oogopslag. Op de nieuwe website gebruiken we hiervoor op meerdere plekken counters. Op de homepagina geven ze bijvoorbeeld weer voor hoeveel gemeenten Newwaste actief is, hoeveel systemen ze in beheer hebben en hoeveel jaar ervaring ze hebben. Op de productpagina’s geven ze concrete informatie weer over het product in kwestie. Bij de dieptemeters benoemen we bijvoorbeeld dat er minimaal 16 metingen per dag verricht worden en dat de maximale meetafstand 4 meter is.

Mockup Newwaste 2

Klaar voor de toekomst

Met de nieuwe website krijgen gemeenten een veel beter beeld van wat Newwaste ze te bieden heeft. Er is een duidelijke structuur en informatie is makkelijker te vinden. Ook is er een FAQ te vinden waar bezoekers veel informatie kunnen halen. En komen ze er toch niet uit? Dan kunnen ze snel en eenvoudig contact opnemen. Deze website verdwijnt voorlopig dus niet in de container!

Mockup Newwaste 3
Ook een nieuwe website?

Neem contact op

  Naam *

  E-mailadres *

  Vraag of opmerking

  Zij weten alles over deze case

  Wemessage Daan

  Daan

  SEO Specialist

  Wemessage Marleen

  Marleen

  Content Specialist

  Wemessage Serkan

  Serkan

  Managing Director

  Wemessage Bob

  Bob

  Head of Websites