Webdesign


Een uniek design op maat

Een aantrekkelijk & gebruiksvriendelijk ontwerp


Bij het ontwerpen van een website komt veel kijken. Zo is niet alleen het ontwerp van belang, maar ook structuur, navigatie en interactie. Binnen enkele seconden moet een bezoeker weten waar de pagina over gaat en waar ze naartoe kunnen navigeren. Het is belangrijk dat de lay-out overzichtelijk en gebruiksvriendelijk is. Een aantrekkelijk ontwerp speelt daarbij een belangrijke rol. Uw website kan dienen voor verschillende doelen. Afhankelijk van uw doelen kunnen wij u een website op maat bieden.

 

Wemessage denkt met u mee!


Wemessage Web & Marketing bouwt websites van A tot Z. Wij denken met u mee en helpen u op weg! Zodra het concept ontwikkeld is gaan wij aan de slag voor het perfecte webdesign.

Interaction design


Voordat wij aan de slag gaan maken wij eerst een uitgebreide zoekwoord- en structuuranalyse voor de gewenste indeling. Deze indeling is bepalend voor zowel het succes in de zoekmachine, als voor de gebruiksvriendelijkheid voor de bezoeker. Het is belangrijk dat uw diensten of producten worden benoemd met de juiste zoekwoorden, omdat dit een impact heeft voor de zoekmachines. Deze zoekwoorden dienen een hoog zoekvolume te hebben, zodat de website een zo groot mogelijk bereik heeft.

Voor de bezoeker is het belangrijk dat naast de juiste indeling van het menu, men ook direct kan overgaan tot actie. De actie kan bijvoorbeeld betrekking hebben op het aanvragen van offertes, het inschrijven voor een nieuwsbrief of directe verkoop in een webshop. Als uw website online staat kan deze aan de hand van website statistieken verder worden geoptimaliseerd voor conversie.

Een ontwerp op maat


Op basis van de juiste indeling gaan de designers aan de slag met een creatieve en eigentijdse uitstraling. Tijdens dit traject werken we nauw samen met u als opdrachtgever. Zo komen we tot een goed eindresultaat. Bij de ontwikkeling van het webdesign wordt uiteraard rekening gehouden met andere uitingen van uw huisstijl.

Bakkie Koffie?

Kom eens bij ons langs om te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen. De koffie staat klaar..

Afspraak maken

Ons Werk

Bent u benieuwd voor welke klanten wij werken en wat voor projecten wij gemaakt hebben?

Bekijk cases