Search Engine Optimization

SEO is een discipline binnen online marketing waarbij we jouw website op organische wijze naar de top van de zoekresultaten helpen. Dat levert je op termijn veel verkeer, veel leads en dus veel omzet op.

Al vanaf het moment dat jij start met SEO, bouw je aan het fundament van jouw online vindbaarheid. En het mooie is: van deze langetermijnstrategie kun jij jarenlang de vruchten blijven plukken! Dat is pas écht duurzame klantgroei.

Hoe dat werkt?

Er zijn ontzettend veel ‘rankingsfactoren’ die de positie van jouw website in de zoekresultaten van Google en andere zoekmachines bepalen. Met SEO oefenen we invloed uit op die factoren. Dat doen we op verschillende manieren: door middel van contentcreatie, het opbouwen van (domein)autoriteit en het optimaliseren van de techniek achter de website. Met deze formule laten we jouw website én klantenbestand duurzaam groeien!

Seo Content Creatie Marleen Schrijft Seo Tekst

Contentcreatie

Door relevante content te creëren voor jouw websitebezoekers, word jij sneller gevonden door nieuwe en terugkerende klanten. Content bestaat niet alleen uit sterke teksten, maar bijvoorbeeld ook uit mooie afbeeldingen en pakkende video’s. En daar gaat een hele strategie aan vooraf. Wij denken de strategie uit die bij jouw doelen past en zorgen zo voor goed presterende pagina’s door je hele website.

Meer over contentcreatie Arrow right

Linkbuilding

Het internet staat vol linkjes van en naar websites. Via die linkjes banen zich dagelijks miljarden mensen een weg door het wereldwijde web. Om goed vindbaar te zijn, realiseren wij zoveel mogelijk relevante en kwalitatieve links naar jouw webpagina’s. Hoe meer relevante links, hoe sneller de autoriteit van jouw website groeit.

Meer over linkbuilding Arrow right
Seo Linkbuilding Ellen Belt Voor Seo Linkbuilding
Seo Technische Optimalisatie Technische Seo Optimalisatie

Technische optimalisatie

De techniek achter jouw webpagina’s speelt een belangrijke rol binnen SEO. Jaarlijks lanceren zoekmachines honderden, zo niet duizenden updates – dus om jouw website up-to-date te houden, zullen er vaak optimalisaties moeten worden uitgevoerd. Met technische optimalisatie zorgen we dat jouw website op alle rankingsfactoren van Google goed blijft functioneren, van paginasnelheid tot aan websiteveiligheid.

Technische optimalisatie Arrow right
Maak een afspraak met Murat

Behoefte aan duurzame klantgroei?

  Naam *

  E-mailadres *

  Telefoonnummer *

  Vraag of opmerking


  Thumbnail Wemessage Murat 2
  Zij realiseren jouw duurzame klantgroei:

  Onze SEO-specialisten

  Wemessage Aniek

  Aniek

  Content Specialist

  Wemessage Bani

  Bani

  SEO Specialist

  Wemessage Daan

  Daan

  Digital Specialist

  Wemessage Ellen

  Ellen

  Head of Branding

  Wemessage Marleen

  Marleen

  Content Specialist

  Wemessage Milou

  Milou

  SEO Specialist

  Wemessage Stan

  Stan

  SEO Specialist

  Wemessage Thom

  Thom

  SEO Specialist