WE Wemessage Logo werkwijze

Wij zijn geen urenfabriek, geen hokjesdenkers, geen ja-knikkers, maar realistische goaldiggers. Wij helpen ondernemers met hun online vraagstukken. Uiteindelijk gaat het om leads, omzet en branding. Met het oog op de snelle veranderingen in de markt, vertalen wij doelstellingen naar doordachte online oplossingen.

Heb jij een vraagstuk en ben je benieuwd welke dienst hierbij aansluit, neem dan contact met ons op. Voor elk vraagstuk hebben wij een oplossing.

1

Marketingstrategie

Marketingstrategie

Om succesvol in de markt te opereren, moet een duidelijke marketingstrategie worden gekozen om een onderscheidend vermogen te creëren. Of dit nou gaat om een website, een webshop of uitingen via social media. Samen met de klant worden afwegingen gemaakt voor de juiste strategie.

 • Strategisch plan
 • Content planning
 • Marktonderzoek
2

Design

Design

Bij het ontwerpen van een website komt veel kijken. Een bezoeker dient in een oogopslag te weten  waar jouw organisatie voor staat en wat jij voor de bezoeker kan betekenen. Gebruiksvriendelijkheid en overzichtelijkheid zijn hierbij de key. Maar, het oog wil natuurlijk ook wat.

3

Content

Content

Het zijn teksten, beelden, geluiden en video’s die namens jouw organisatie wordt getoond. Jouw content moet de doelgroep stimuleren. De content maakt jouw organisatie uniek. Daarnaast is content belangrijk voor de ranking in Google.

 • Blogs
 • Foto’s/video’s
 • Webteksten
 • Nieuwsbrieven
4

Development

Development

De slimste techniek in huis voor de beste oplossingen. Of het nu gaat om een website, een webshop of een app. Onze medewerkers op de development-afdeling werken nauw samen met de online marketeers. Op deze manier werken de platforms niet alleen feilloos, maar doen zij ook waar zij voor gebouwd zijn: het maximale rendement halen uit elke campagne!

5

Online marketing

Online marketing

Wij geloven in de kracht van het combineren van online middelen. Afhankelijk van de behoeftes, de doelgroep en de concurrentie zetten wij de juiste middelen in om zo succesvol en zichtbaar mogelijk te zijn op het web. Met behulp van een breed scala aan diensten, zorgen wij er samen met jou voor dat online marketing voor jou gaat werken.

 • SEO/SEA
 • E-mailmarketing
 • Online advertising
 • Social media
6

Concept en creatie

Concept en creatie

Een bezoeker zit aan het stuur en bepaalt zelf wat, waar, wanneer en hoe. Tegenwoordig biedt de digitale wereld zoveel kansen en uitdagingen. Samen creëren wij een concept dat hout snijdt. Vervolgens bepalen we samen de juiste mix aan (digitale) middelen om het concept te laten werken.

7

Marketingexecutie

Marketingexecutie

Na de oplevering blijven wij ook graag betrokken! Door onze ervaring met brand trackers, cross-mediaal onderzoek en online marketing, snappen wij hoe de data moet worden geïnterpreteerd en moet worden gebruikt voor een effectieve marketingexecutie.