Firstcare
company

F

WE Wemessage Logo Fan

Firstcarecompany.nl & Ambulancewebshop.nl

Firstcarecompany.nl & Ambulancewebshop.nl zijn altijd up-to-date met hun ruime assortiment aan uitrustingen. Met de nieuwe webshops zorgen zij dat hun eigen uitrusting ook helemaal actueel is. Met Magento2 creëerde het team van Wemessage een up-to-date multi-webshop voor dé tactisch specialist in Nederland.

Bekijk de website
Firstcarecompany-screenshot

Mission

Jaar0

Bezoekers0%

Conversie0%

Eenvoud is slagkracht 

Een nieuw design voor de webshops en een nieuwe ‘lik’ verf voor de huisstijl, dat was onderdeel van onze opdracht. Tijd om het stoere imago van de winkel ook te vertalen naar de websites. De multishop van Firstcarecompany.nl en Ambulancewebshop.nl krijgt mooie eenheid door de gezamenlijke en eenvoudige huisstijl met verschillende details. Firstcarecompany kreeg de hoofdkleur donkergroen en Ambulancewebshop werd marineblauw. Met een ander logo en een andere kleurkeuze blijven het sprekende op zichzelf staande websites.

Mobiele webshop Firstcarecompany Wemessage

Een nieuwe boost voor het familiebedrijf

Firstcarecompany, waar Ambulancewebshop.nl ook ondervalt, is al 15 jaar dé tactisch specialist in Nederland. Zij beschikken over een ruim assortiment aan uitrusting voor politie, defensie, ambulancepersoneel en particulieren. Bij zo’n groot assortiment is het belangrijk te zorgen voor een prettige winkelervaring. Precies daarom werd Magento 2 ingezet. Magento 2 staat garant voor een goede winkelervaring op desktop, laptop, tablet en mobiel. De nieuwe Magento 2 webshops zijn een mooie basis om het familiebedrijf nog verder op te bouwen. Wij zeggen: missie geslaagd!

Nieuwe webshop Firstcarecompany Wemessage
Terug naar overzicht Meesterlijk Geschikt