Klantvraag

Firstcarecompany

Firstcarecompany.nl, Survivalwinkel.nl en Ambulancewebshop.nl zijn altijd up-to-date met hun ruime assortiment aan uitrusting en tactische kleding. Met de nieuwe webshops zorgen zij ervoor dat hun eigen uitrusting ook helemaal actueel is. Met Magento 2 creëerde het team van Wemessage een up-to-date multiwebshop voor dé tactische specialist van Nederland.

Opdrachtgever Firstcarecompany
Diensten E-commerce strategie
Search Engine Advertising
SEO Marketing
Webdesign
Webdevelopment
Website Bekijk de website
Onze oplossing

Eenvoud is slagkracht

Een nieuw design voor de webshops en een nieuwe ‘lik’ verf over de huisstijl, dat was een belangrijk onderdeel van onze opdracht. Tijd om het stoere imago van de fysieke winkel ook naar voren te laten komen op de websites. De multishop van Firstcarecompany.nl, Survivalwinkel.nl en Ambulancewebshop.nl heeft een mooie eenheid door een gezamenlijke en eenvoudige huisstijl in combinatie met unieke details. Firstcarecompany kreeg de hoofdkleur donkergroen, Survivalwinkel.nl geel en Ambulancewebshop werd marineblauw. Met eigen logo’s en allemaal een unieke kleurkeuze blijven het vanzelfsprekende op zichzelf staande websites.

Firstcarecompany
Survivalwinkel
Een nieuwe boost voor het familiebedrijf

Magie van Magento 2

Firstcarecompany, waar Ambulancewebshop.nl en Survivalwinkel.nl ook onder vallen, is al ruim 15 jaar dé tactisch specialist in Nederland. Het bedrijf beschikt over een zeer ruim assortiment aan uitrusting voor politie, defensie, ambulancepersoneel en particulieren. Bij zo’n groot assortiment is het belangrijk om te zorgen voor een prettige winkelervaring. Precies daarom werd Magento 2 ingezet. Magento 2 staat garant voor een goede winkelervaring op desktop, laptop, tablet en mobiel.

Resultaat

De resultaten spreken voor zich

De nieuwe websites in combinatie met de marketing die we bij Wemessage uitvoeren voor Firstcarecompany betalen zich zeker uit. Om dit kracht bij te zetten hebben we hieronder een aantal cijfers op een rijtje gezegd, want statistieken zeggen meer dan 1000 woorden. De nieuwe Magento 2 webshops zijn een mooie basis om het familiebedrijf nog verder op te bouwen. Wij zeggen: missie geslaagd!

+1350%

Websitebezoekers

2.5%

Gemiddeld conversiepercentage

+670%

Omzet

Firstcare Mobiel
Ook groeien in omzet?

Neem contact op!

  Naam *

  E-mailadres *

  Vraag of opmerking

  Onze Messengers

  Zij weten alles over deze case.

  Wemessage Danny

  Danny

  Head of Marketing

  Wemessage Ellen

  Ellen

  Head of Branding

  Wemessage Naberd

  Naberd

  Back-end Developer

  #2 Beste full-service digital agency van Nederland #2 Beste full-service digital agency van Nederland