Tijd om het roer om te gooien

Jaren geleden stond jij met jouw website on top of the online game. Maar trends en ontwikkelingen komen en gaan, en terwijl iedereen harder in dezelfde richting begon te rennen, is jouw organisatie een andere weg ingeslagen. Misschien is jouw core business veranderd, bied je veel meer diensten aan dan degene die zoveel verkocht wordt of past jouw website niet (meer) bij jouw bedrijfscultuur. Hoe je het ook wendt of keert: het is tijd om jouw organisatie en website opnieuw uit te vinden. Wij staan al in de startblokken. Ren je mee?

Bij de rebranding van jouw merkidentiteit en website komt veel kijken. Een nieuwe website, nieuw logo en nieuwe huisstijl, nieuwe missie en visie – en al dat moet worden doorgevoerd in jouw on- én offline uitingen. Onze rebranding-experts weten als geen ander hoe jouw merk weer in contact kan komen met jouw doelgroep en hoe je hen het best kunt aanspreken. Dat eindigt inderdaad bij die nieuwe website en nieuwe communicatie-uitingen, maar kan maar op één plek beginnen: bij jou.

Keuzes durven maken

Samen gaan we op zoek naar de kernwaarden van jouw organisatie. Waar sta je voor? Welke USP’s gaan we benadrukken? Wat onderscheidt jou van jouw concurrenten? Aan de hand hiervan creëren we een nieuw, sterk merk waar jouw doelgroep niet omheen kan.

Vervolgens positioneren wij jouw nieuwe brand in de markt. Door een goede online strategie neer te zetten voor jouw merk, creëren we een voorkeurspositie bij de doelgroep. We zorgen ervoor dat jouw organisatie op ieder kanaal meteen herkenbaar is, of dat nu jouw website, social media of een toffe e-mailcampagne is. Zo creëren we een betrouwbaar en authentiek imago waardoor jouw klanten bij je terug willen komen voor meer.

De overgang van een ‘oud’ naar een nieuw merk kan lastig zijn. Niet alleen voor jouw medewerkers en organisatie, maar ook voor al bestaande klanten of mensen die jouw merk pas net leerden kennen. Daarom zorgen we er in de eerste maanden voor dat we jouw nieuwe merk duidelijk positioneren naast jouw oude merk. Zo weten bezoekers en potentiële klanten nog steeds wie jij bent en worden ze niet afgeschrikt door een plotselinge merkwijziging.

Maak een afspraak

Klaar om jouw merk af te stoffen en nieuw leven in te blazen?

  Naam *

  E-mailadres *

  Telefoonnummer *


  Wemessage 84036
  Wemessage 84652

  Bevlogen van brands

  De specialisten van Wemessage zijn bevlogen in het (re)creëren van merken en online ervaringen. We zetten jouw nieuwe merkstrategie om in spetterende designs, ontwerpen een passend logo en laten iedereen weten dat jij er (weer) bent en staat! Ben jij klaar om je organisatie om te toveren tot het merk dat het daadwerkelijk is? Wemessage gaat de uitdaging graag met jou aan.

  Partners

  Sketch
  Figma
  Adobe Xd
  Adobe Illustrator
  Adobe Photoshop
  Indesign
  Adobe Acrobat Pro Dc
  Onze Messengers

  Onze rebranding experts

  Wemessage Cody

  Cody

  UX/UI Designer

  Wemessage Danny

  Danny

  Head of Marketing

  Wemessage Engin

  Engin

  UX/UI Designer

  Thumbnail Wemessage Murat 2

  Murat

  Managing Director

  Wemessage Serkan

  Serkan

  Managing Director