Search Engine Advertising

Wil jij per direct resultaten behalen met jouw website? SEA (Search Engine Advertising) is een strategie binnen online marketing waarmee je op korte termijn veel leads genereert. Door te adverteren in zoekmachines zal jouw website op de juiste momenten bovenaan de zoekresultaten van de juiste doelgroep verschijnen.

Leads, leads en nog eens leads dus. Timing en targeting is álles bij SEA. En laat dat nu precies zijn waar onze Ads-specialisten hun passie en expertise van hebben gemaakt!

Hoe werkt dat dan?

Google beschikt over een eigen advertentieplatform: Google Ads. De mogelijkheden binnen dit platform gaan ver en zijn, bovenal, oneindig. Onze SEA-strategen buigen zich dan ook graag over strategische opties, tactvolle advertenties en alerte monitoring. Ook voor jouw advertenties!

Google Advertising Robin En Brent Bezig Met Google Advertising

Google advertising

Binnen Google Ads maken wij goed uitgedachte advertenties op basis van jouw doelstellingen. Door Google een vooraf bepaald budget aan te bieden, plaatst de zoekmachine jouw advertenties in de zoekresultaten. Tijdens dit proces behouden wij het overzicht en de controle over jouw budget. Zo bepaal je bijvoorbeeld zelf hoeveel een klik op jouw advertentie maximaal mag kosten.

Meer over Google Ads Arrow right

Display advertising

Binnen datzelfde platform, Google Ads, creëren wij ook display advertenties (bannering). Dit zijn grafische advertenties op andere websites en apps (zoals bijvoorbeeld Marktplaats), die bezoekers die recent op jouw website zijn geweest, te zien krijgen. Zo herinneren we potentiële klanten aan jouw bestaan en triggeren we ze om jouw website opnieuw te bezoeken. Zo kunnen we specifieke doelgroepen op het juiste moment (re)targeten.

Meer over bannering Arrow right
Sea Display Advertising Chris Bekijkt Display Advertising
Youtube advertising SEA Robin Bekijkt Youtube Voor Sea

YouTube advertising

Meer dan 50% van de mensen die op Google naar een product zoekt, raadpleegt daarna YouTube om meer over dat product te weten te komen. Dit maakt YouTube het ideale platform om op te adverteren. Zo kunnen we videoadvertenties inzetten om nieuwe klanten aan te trekken, maar ook om mensen die onlangs jouw website hebben bezocht, opnieuw te targeten.

Meer over YouTube Ads Arrow right
Maak een afspraak met Danny

Behoefte aan directe klantgroei?

  Naam *

  E-mailadres *

  Telefoonnummer *

  Vraag of opmerking


  Danny
  Zij realiseren jouw directe klantgroei

  Onze SEA-specialisten

  Wemessage Brent

  Brent

  SEA Specialist

  Wemessage Christian

  Christian

  Performance Manager

  Wemessage Danny

  Danny

  Head of Marketing

  Wemessage Jesper

  Jesper

  SEA Specialist

  Wemessage Robin

  Robin

  SEA Specialist