Contentcreatie

Relevante content creëren en verspreiden op een manier die bij jouw doelgroep past – dat is de essentie van goede contentcreatie. Contentcreatie is daarom dé kern van duurzame klantgroei. Goede contentcreatie gaat verder dan alleen het schrijven van foutloze teksten. Het gaat ook om SEO-gericht schrijven, actualiteiten behouden en optimaliseren.

Goede vindbaarheid door on-page SEO

Het uitvoeren van on-page SEO op een pagina gaat niet om het verbeteren van de inhoudelijke content of de User Experience (UX), maar om het verbeteren van de vindbaarheid van een pagina. On-page SEO is daarom een onmisbaar onderdeel voor het creëren van een goede online vindbaarheid.

Google heeft nooit bekend gemaakt welke meetpunten de positionering van een pagina bepalen. Hierdoor blijft on-page SEO een continu proces. Wij houden de ontwikkelingen van het algoritme van Google nauwlettend in de gaten en kunnen daardoor grootste impact maken op jouw online vindbaarheid. Het uitvoeren van on-page SEO kan hét verschil maken tussen wel en niet in de top 10-zoekresultaten staan.

Jouw Marketing Bureau

Onze stappen naar succesvolle contentcreatie

Wanneer jij beter gevonden wil worden door jouw doelgroep, helpen wij jou graag. Het verbeteren van de online vindbaarheid door middel van contentcreatie begint altijd met een grondig zoekwoordonderzoek. Hiermee brengen we in kaart welke zoektermen jouw doelgroep gebruikt om jouw producten of diensten online te vinden. Als je jouw content afstemt op de zoektermen van je doelgroep, vergroot je de kans dat je op het juiste moment in de zoekresultaten van de zoekmachines (zoals Google) verschijnt. Een goed zoekwoordonderzoek is daarom de basis voor een goede SEO-strategie.

Vervolgens zetten wij een contentstrategie op voor het optimaliseren van bestaande pagina’s en het schrijven van nieuwe (landings)pagina’s. Een landingspagina is een pagina waarop jouw doelgroep als eerste binnenkomt. Het is belangrijk dat bezoekers van jouw landingspagina’s de informatie vinden die ze zoeken en tegelijkertijd gestimuleerd worden om een vervolgactie uit te voeren.

Bij sommige bedrijven is het verstandig om te focussen op een bepaalde stad of streek. Dit noemen wij local SEO. Hierbij richt jij je op bezoekers uit een bepaalde regio. Deze bezoekers zijn enorm waardevol, omdat ze uit jouw omgeving komen. Zij zullen dan ook stuk sneller overgaan tot conversie, omdat ze al verder zijn in de customer journey. Kwaliteit boven kwantiteit dus!

Maak een afspraak

Om te presteren met content

  Naam *

  E-mailadres *

  Telefoonnummer *

  Vraag of opmerking


  Wemessage Ellen
  Wemessage 83482

  Wemessage geeft jouw content een boost!

  Wemessage verzorgt jouw website van de juiste content, zodat jij makkelijker online gevonden wordt door jouw doelgroep. Dit doen we door het uitvoeren van een uitgebreid zoekwoordonderzoek, het optimaliseren en aanvullen van bestaande pagina’s en het schrijven van nieuwe landingspagina’s. Kortom, door het creëren van relevante en unieke content, zorgen wij ervoor dat jouw positionering in Google steeds beter wordt!

  Onze Messengers

  Onze contentspecialisten

  Wemessage Ellen

  Ellen

  Head of Branding

  Wemessage Marleen

  Marleen

  Content Specialist

  Wemessage Milou

  Milou

  SEO Specialist

  Wemessage Stan

  Stan

  SEO Specialist

  Wemessage Aniek

  Aniek

  Content Specialist