Goede vindbaarheid door on-page SEO

Wanneer onze specialisten on-page SEO uitvoeren op een pagina, is het hun doel om de vindbaarheid van die pagina te verbeteren in zoekmachines. Het gaat in deze gevallen niet om de User Experience (UX) of de inhoudelijke content, maar om gegevens waar Google zelf groot fan van is. On-page SEO is daarom een onmisbaar deel van Search Engine Optimization.

Het geheim van on-page SEO

On-page SEO is een cruciaal, maar ook ontastbaar concept. Google heeft nooit bekendgemaakt welke meetpunten de positionering van de pagina bepalen. Het gevolg hiervan is dat on-page SEO nooit ‘af’ is. Daarnaast wordt het algoritme van Google grofweg 500 keer per jaar gewijzigd. Hoewel deze wijzigingen niet altijd baanbrekend zijn, zorgen zij er wel voor dat je de positie van de pagina’s moet blijven monitoren.

Wemessage helpt haar partners al jaren met het verbeteren van hun online vindbaarheid. Doordat wij de ontwikkelingen van het Google-algoritme op de voet volgen, kunnen we on-page optimaliseren om op korte en lange termijn doelgericht de grootste impact te maken voor jouw online vindbaarheid. Deze werkzaamheden vormen hiervoor de basis:

 • Het toevoegen van specifieke zoektermen, zonder dat het de leesbaarheid van de tekst belemmert
 • Het aanpassen en optimaliseren van media in teksten
 • Het opschonen van de HTML-code, zodat Google direct kan lezen hoe de pagina eruitziet
 • De laadsnelheid van de website optimaliseren
 • De paginastructuur (her)ordenen, zodat Google deze makkelijk kan scannen
 • Het optimaliseren van de snippets van een pagina
Maak een afspraak

Ook een toppositie in Google bemachtigen?

  Naam *

  E-mailadres *

  Telefoonnummer *


  Wemessage Ellen
  Wemessage 83598

  Pagina-optimalisatie in de praktijk

  De cijfers liegen er niet om. Onderzoeken naar de trafficverdeling van Google-zoekresultaten laten zien dat pagina 1 (de top 10 zoekresultaten) grofweg 95% van alle traffic ‘vangt’. Daarom is on-page SEO zo onmisbaar. Het is die laatste steun in de rug die een pagina nodig kan hebben om een felbegeerde plek in de top 10 zoekresultaten te bemachtigen. Laat jouw on-page SEO over aan onze specialisten, zodat jouw website of webshop geniet van meer bezoekers!

  Partners

  Google
  We Dash
  Onze Messengers

  Onze SEO-specialisten

  Wemessage Marleen

  Marleen

  Content Specialist

  Wemessage Aniek

  Aniek

  Social Advertising Specialist

  Wemessage Stan

  Stan

  Website Specialist

  Wemessage Milou

  Milou

  SEO Specialist

  Wemessage Nick 02

  Nick

  Content Specialist