Ausma Vorkheftrucks

A

WE Wemessage Logo Fan

Exclusieve heftruckleverancier.

Ausma Vorkheftrucks is de heftruckleverancier van Noord-Nederland. In dit gebied voorziet hij diverse klanten van nieuwe en gebruikte vorkheftrucks. Het bedrijf onderscheid zich door exclusieve leverancier te zijn van Doosan en Komatsu heftrucks in Noord-Nederland.

Bekijk de website
Website Ausma Wemessage

Mission

Jaar0

Bezoekers0%

Conversies0%

Responsive maatwerk website.

De huidige website van Ausma sloot niet meer aan bij de uitstraling van het bedrijf, daarnaast was de website niet goed zichtbaar op mobiel. Door een slecht functionerende en niet gebruiksvriendelijke website genereerde de website weinig aanvragen. De uitdaging voor ons luidde als volgt: “Een gebruiksvriendelijke en goed functionerende website geschikt voor elk apparaat”.

Mobiele website Ausma Vorkheftrucks Wemessage

Een persoonlijk en professioneel uiterlijk.

Voor Ausma Vorkheftrucks hebben we een responsive WordPress website gerealiseerd. De website geeft een duidelijke weergave van het aanbod nieuwe en gebruikte heftrucks en de services die Ausma biedt aan haar klanten. Om de website een persoonlijk en professioneel uiterlijk te geven hebben is er een fotoshoot gehouden bij Ausma in Heerenveen. Voor de gebruikte heftruck pagina hebben we een uitgebreide filter ingebouwd waarmee de bezoeker eenvoudig kan filteren op bijvoorbeeld merk, categorie en aandrijving.

Nieuwe website Ausma Wemessage
Terug naar overzicht Slotenmaker LockTight